2777
2789

سلام .قبل اینکه دستور رو بذارم باید بگم ک منم همین دستور رو از نت برداشتم درس کردم اما کیفیتش مث بازاری نشده.من تو این باسلوق گلوکز و جوهر لیمو نریختم بعدا فهمیدم اگه گلوکز و جوهر لیمو میریختم  کیفیتش خوب میشد.برا همین برا شما هم دستوری ک توش گلوکز و جوهر لیمو هس رو مینویسم

مواد لازم

نشاسته تقریبا ۲۱۰ گرم_شکر تقریبا دولیوان سرپر-گلاب نیم پیمانه.(بستگی ب ذائقه تون داره)نوک قاشق وانیل.گردو و پودر نارگیل._گلوکز ۲۵۰_جوهر لیمو یه قاشق چای خوری.اب سه لیوان_پودر ژلاتین دو قاشق غداخوری

ابتدا نشاسته رو الک میکنیم روش یه لیوان اب خنک میریزیم میذاریم ده دیقه بمونه.بعد با دو لیوان اب  شکر رو مخلوط میکنیم کامل تا حل بشه بعد ده دیقه ک نشاسته اسفنجی شد اونو کامل با این مخلوط اب و شکر هم میزنیم تا کاملا حل بشن تو همدیگه البته جوهر لیمو رو هم تو یه قاشق اب حل میکنیم و وقتی شکر واب را مخلوط میکنیم اینم میریزیم داخل همون اب وشکر.حالا کل موادر رو میذاریم رو حرارت ملایم خیلی تند و مداوم هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشه.ژلاتین رو هم بنماری کرده و حین هم زدن موادمون بهش اضافه میکنیم‌.خانوما این مواد باید نزدیک یک ساعت هم زده بشه و گلاب رو تو سه مرحله باید اضافه کنیم.ک اخرین مرحله اش باید پونزده دیقه قبل اتمام کار باشه.همراه اخرین بار ریختن گلاب بهش وانیل و اگه خاستین کره هم اضافه میکنین بعد پونزده دیقه بهن زدن مواد رو از رو حرارت برمیدارین.باسلوق امادمون باید سفتیش مث حلوا سفت باشه

تو ظرفی ک مستطیل یا مربعه یکم چربش میکنین بعد کلی نارگیل میریزین بعد از روی نارگیل مواد باسلوق رو میریزیم.بعد خنک شدن برش میزنین و روش گردو میذاریم‌...نوش جان

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تحقیر

ماه85 | 20 ثانیه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز