2777
2789

یه کمم تنبله بخدا یک لیوان آبم جابه جا نمیکنه خیلی اذیتم حس میکنم دیگه داره زندگیم از دست میره خودم شاغلم میگم بیا خونه رو کاغذ دیواری بزنیم عین موشک میره هوا میگم بیا یه دست دیگه مبل بخریم منفجر میشه میگم بهم زبانی محبت کن میگه بلد نیستم خودم میخوام کاغذ دیواری بزنم مبل بخرم مامانم میگه نکن عادت میکنه آخه من دلم به چی خوش باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خرابه اگه درد و دل نکنم میترکم هیچکسی رو ندارم باهاش حرف بزنم

عزیزم غصه نخور، میدونم چ حسی داری منم جونم به خانوادم بستس اگه کوتاهی در حقشون بشه از زندگی سیر میشم، ولی بعضی مردا خیلی بیشعورن ذکر یا ودود و به نیت محبت شوهرت  به خانوادت  زیاد بخون،رفتارش با خودت چطور

عزیزم غصه نخور، میدونم چ حسی داری منم جونم به خانوادم بستس اگه کوتاهی در حقشون بشه از زندگی سیر میشم ...

باخودم خوبه ولی بخدا مونده تو دلم یه بار بهم محبت زبانی کنه یا یه تیکه طلا برام بخره یا یه کادو . کادو میده ها ولی فقط پول 

باخودم خوبه ولی بخدا مونده تو دلم یه بار بهم محبت زبانی کنه یا یه تیکه طلا برام بخره یا یه کادو . کا ...

عزیزم هرکی محبتش يه جوریه منم دوست دارم بهم بگه ولی شاید باورت نشه، مثلا ميگم شب بخیر اونم ميگه. شب بخیر، يه دونه بهش میزنم ميگه اهان شب بخیر عزیزم، یعنی يه چيزو باید 100 بار بگم 

ببین عزیزم،من نتونستم حقیقت چون خودمم محبت کلامی ندارم،ولی خیلی شنیدم ميگن شما انقد محبت کلامی کن ان ...

میدونی من خودم مغرورم ولی از اول هر چی گفتم گفت نگو بدم میاد یه جورایی زد تو ذوقم بهشم گفتم نذاشتی جوونی کنم مثل همه ی دخترا که عاشق شوهراشونن عاشقت بشم