2821
2789
عنوان

گشاد کردن سایز پیراهن

683 بازدید | 7 پست

چند تا پیراهن توری دخترانه برام از آوردن ولی سایز دختر بزرگم نیست.....

هیچ راهی هست ک سایزشو بزرگ کنن؟ خیاط میتونه؟ 

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

خیلی ببر برات راهکار میده 

نهایتا یه کم زیر بغل تا کمر پارچه اضافه میکنه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خیلی ببر برات راهکار میده  نهایتا یه کم زیر بغل تا کمر پارچه اضافه میکنه

کاش یه راهی باشه آخه یکی دوتا هم نیست . ۷ تا پیراهنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش یه راهی باشه آخه یکی دوتا هم نیست . ۷ تا پیراهنه

اوه‌اوه 

دو تا خوشگلش رو بزرگ کن

دختر کوچولو نداری؟

بقیه رو بفروش

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اوه‌اوه  دو تا خوشگلش رو بزرگ کن دختر کوچولو نداری؟ بقیه رو بفروش

عین همون ها رو برای کوچیکه آوردن

عین همون ها رو برای کوچیکه آوردن

😆

عجب شانسی

اگه بخوای همه رو بزرگ کنی آفتابه خرج لحیم میشه

ان شاء الله توی مهمونی و خوشی بپوشن

😆 عجب شانسی اگه بخوای همه رو بزرگ کنی آفتابه خرج لحیم میشه ان شاء الله توی مهمونی و خوشی بپوشن

آره والا 🙄 مرسی گلم

عزیزم پشت لباس از جایی که سوتین رو میبندی تا پایین پیرهن یه چاک باز میکنی و یه پارچه ای که به پیرهنت بیاد رو هم قد اون چاک مثل عدد8برش میزنی وبه چاک پیرهنت میدوزی انشالله که به دردت بخوره 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز