2777
2789
عنوان

دخترم پس کی میای؟!

208 بازدید | 12 پست

از روزی که وجودتو حس کردم در نظرم قرن ها میگذره ....روزهای تلخ و شیرینی رو باهم گذروندیم 💕....بیشتر روزم با خیال تو سپری میشه ، دختر نازم خیلی مشتاق دیدنت هستم ، مشتاق بوییدنت.... این اواخر انتظارت منو دیوونه کرده ، خیلی بد اخلاق شدم و بابایی رو اذیت میکنم ...مثل یه بچه لوس که دم به دقیقه بهانه ای برای گریه داره ! 

بی نهایت استرس دارم،  بی نهایت دلواپسی ...میترسم بعد از بغل کردنت ، دلتنگ تکون خوردنت توی دلم بشم ! میترسم از من دور بشی ....میترسم از تو دور بشم ...لحظه به لحظه که به اومدنت نزدیک میشه ....تپش قلب بی قرارم بیشتر میشه و دوحس شادی و غم به جنگ هم میرن ! امیدوارم سالهای بعد که بزرگتر شدی و مادر شدی حس الان منو درک کنی .....با اینهمه سردرگمی به یک چیز ایمان دارم ، اینکه خیلی دوستت دارم💕💕💕

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله ک زایمان راحت وبی خطری پسش رو داشته باشی وخوشبختیشو ببینی ویه حامی همیشگی براش باشی و فقط این محبت ها مخصوص بچگیش نباشه و وقتی هم بزرگ شد هنوز بخواهیش وهواشو داشته باشی.....واسه منم دعاکن دلم نی نی میخواد

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

انشاالله که تا آخر هفته میاد بغلت به این فکر کن هفته ی دیگه این موقع بردیش حموم لباساشو عوض کردی شیرشو دادی آروقش رو گرفتی پیچوندی لای پتوش اون خوابیده و هر جند دقیقه لباشو غنچه میکنه ملچ مولوچ میکنه تو هم از نگاه کردنش سیر نمیشی که شوهرت میگه چای میخوری تو هم میگی هیسسسسسس تازه خوابیده میخوای بیدارش کنی😠😠😠😁😁😁😁😁😁

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
انشاالله که تا آخر هفته میاد بغلت به این فکر کن هفته ی دیگه این موقع بردیش حموم لباساشو عوض کردی شیر ...

خدا از ذهنت بشنوه خواهر😍😍😍

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
الهییییی 😍😍😍😍😍 سر زایمانت واسه منم دعا کن نفس 😍❤

چشم حتما عزیز دل

عزیزم من که اول راهم چی بگم پس برای منم دعا کن😍😍😍😍

بسلامتی انشا الله نینیت بیار بغلت😘

عزیزم انشالله ک زایمان راحت وبی خطری پسش رو داشته باشی وخوشبختیشو ببینی ویه حامی همیشگی براش باشی و ...

ان شا الله زود تر دامنت سبز بشه