2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر باید شیطنت داشته باشه دیگه ،

کسی که تصمیم میگیره بچه بیاره یعنی از اول فکر همه ی اینچیزا رو کرده باید به سلامت بچه رسید به اموزشش تربیتش ، احساساتش....مادرای غربی خیلی با حوصله با بچه هاشون رفتار میکنن برعکس یه عده که فقط یه کتک میزنن تا بچه بترسه و دیگه کاری نکنه اصلا من هرچی فکر میکنم هیچ جوره نیازی به زدن بچه نیست مگر اینکه ادم کم طاقت و عصبی ای باشی 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
شیطنت کنه چرا نکشه بشینه نگاه کنه؟

خدا زبون‌و واسه چی داد؟  واسه حرف زدن... واسه تربیت کردن

کسی که معلم میشه نباید شعور و عقلش از یه بچه مدرسه‌ای بیشتر باشه؟  کسی که دانش‌آموز و میزنه عقل و شعور داره؟  اگه عصبیه که بیخود میکنه معلم میشه

چون با علم به اینکه بچه‌ها شیطنت دارن وارد اون محیط میشه..اگه فکر میکنه توانایی ادارهء اون کلاس و نداره چرا معلم میشه؟ 

🖤

محکم کشید؟مگه چیکار کرده بودی؟حالا چرا شکایت؟

نه مگه جرات داشت محکم بکشه ؟ کاری نکرده بودم ، چون خوشش نمیاومد ازم کشید ، چرا شکایت ؟؟ چون مگه حق داره همچنی کاری کنه ؟ کی بهش این اجازه رو داده ؟ اگه عصاب نداره نیاد معلم بشه ، یا مادری که عصاب نداره چرا مادر بشه ؟ مگه ادم بچه رو از سر راه میاره ؟ 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بنظرمن تنبیه بدنی اشتباهه ولی گاهی واقعا لازم وضروریه من گاهی برای دخترم از تنبیه فلک استفاده میکنم یعنی پاهاشومیبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش وتا الانم خداروشکر نتایج خوبی داشته البتع، همیشه ازش استفاده نمیکنما فقط بعضی وقتا