2777
2789
عنوان

چه کلاسی برم که بتونم بعدش‌حتما براش کار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره تکنسین داروخونه رو گذروندم کار گیرم نیومد....دوره مربیگری مهد کودک رو گذروندم یه ماه کار کردم..مریض شدم و دیگه داشتم میمردم!که اومدم بیرون

کلاس رفتم تابلو فرش یاد گرفتم...پول نداشتم دار و نقشه بخرم اون موقع

یه مدت میناکاری کردم ...خیلی پول کمی توش بود ولش کردم....یه مدت فروشنده بودم تو خانه و کاشانه...اونم شغل مزخرفی بود ولش کردم...یه مدت تو مغازه لوازم آرایشی کار کردم بدم اومد

شرایط نداره یه دوره یه چهار ماهه هست ششصد هفتصد تومن.بعدم باید بگردی تو مطب دندان پزشکیا که دستیار م ...

اها 

فرقی نمیکنه دیپلم چی خونده باشی

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
بیشتر کارهای دفتری منظورم هست البته   اگه خوب باشه ؟ کس تجربه ای نداره؟

کار دفتری من فوق لیسانسم با هرار تا مدرک شبکه ای سی دی ال و تایپ نیس😁درست درمون باسه هم مگه چند میدن چهار پانصد 

شرایط نداره یه دوره یه چهار ماهه هست ششصد هفتصد تومن.بعدم باید بگردی تو مطب دندان پزشکیا که دستیار م ...

بنظر من که بدرد نمیخوره ...کار شان داری هم نیست

من تو جهاد دوتا دوره دیدم بدرد نمیخوره

برای منشی شدن چه مدرکی باید داسته باشی؟

بستگی داره منشی کجا بشی...مدرک که عموما مهم نیست...بعضیا منشی جوابگوی تلفن میخوان...بعضیا منشی میخوان که به زبان مسلط باشه یا افیس و اکسل

مدرک شما چیه؟

بنظر من که بدرد نمیخوره ...کار شان داری هم نیست من تو جهاد دوتا دوره دیدم بدرد نمیخوره

چرا میگی شان دار نیس 😀من ادم میشناسم ماشینش زانتیا هست دستیار دندون پزشکه یعنی خودش لارج بوده از اول .

من دوره تکنسین داروخونه رو گذروندم کار گیرم نیومد....دوره مربیگری مهد کودک رو گذروندم یه ماه کار کرد ...

ماشاالله چقدر کار کردی

من مدرک مربی مهد دارم خیلم علاقه دارم کار کنم یه از خدا بیخبری تو کارم موش انداخت نتونستم برم سرکار 

من دوره تکنسین داروخونه رو گذروندم کار گیرم نیومد....دوره مربیگری مهد کودک رو گذروندم یه ماه کار کرد ...

کلا تو با نفس کار کردن مشکل داری شاید 😀منم ارشد مدیریت دارم کلاس نسخه خانی ثلبت ام کردم برم چرا گیرت نیمد خوب باید تک داروخانه ها بری بپرسی.

چرا میگی شان دار نیس 😀من ادم میشناسم ماشینش زانتیا هست دستیار دندون پزشکه یعنی خودش لارج بوده از او ...

نمیدونم واقعا شاید دید من به مشاغل خیلی بده...من خیلی ازین کارارو رفتم ولی با نفرت بیرون اومدم...دلم میخواد از شغلم لذت ببرم ..یه کار درست درمون داشته باشم

بستگی داره منشی کجا بشی...مدرک که عموما مهم نیست...بعضیا منشی جوابگوی تلفن میخوان...بعضیا منشی میخوا ...

لیسانس فقه و حقوق