2777
2789
عنوان

خانمایی که عدد بتاشون پایین بوده خواهشا بیاین از نگرانی دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 24 پست

برا من نه روز بعد تاخیر 330 بود انقد ترسوندنم گفتن سقط میشه و ... دوباره تکرار کردم روز یازدهم شد 660 باز گفتن خیلی بیشتر ازینا باید بشه باید چند هزار بشه روز یازدهم تاخیر باز از بده !! من دیگه نرفتم الانم دخترم پنج ماهشه

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...

ی آزمایش دیگه بده اگه خیلی بالاتر رفته باشه ک اوکی بارداری ولی اگه بتات کم رفته بالا ک مشکوکه باید یک هفته دیگه صبر کنی تا بری سونو....آزمایش بتا معمولا دو یا سه روز بعد تکرار میشه برای شما یک هفته گذشته

بتا هر دو روز در میون تقریبا دو برابر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی آزمایش دیگه بده اگه خیلی بالاتر رفته باشه ک اوکی بارداری ولی اگه بتات کم رفته بالا ک مشکوکه باید ی ...

چهارشنبه آزمایش دادم یک هفته نشده هنوز.فردا برم آز باید چند شده باشه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
برا من نه روز بعد تاخیر 330 بود انقد ترسوندنم گفتن سقط میشه و ... دوباره تکرار کردم روز یازدهم شد 66 ...

من که از استرس دارم میمیرم نمیتونم صبر کنم اصلا

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

واسه زنداییم 10 بود روز موعدش، بعد 4 روز شد 40...  هفته 7 رفت سونو قلبش میزد الانم یه سالشه! 

واسه من یه روز قبل موعد پریودم 170 بود، اما پوچ بود😢

ربطی به عدد نداره نگران نباش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
واسه زنداییم 10 بود روز موعدش، بعد 4 روز شد 40...  هفته 7 رفت سونو قلبش میزد الانم یه سالشه!&nb ...

خب برای زندایی شما بتا نرمال رفته بالا یعنی ۴ روز ۴ برابر شده ولی ممکنه برای شما دو روز بعد از آزمایشتون بتا نرفته بالا و افت بتا داشتی

درسته ب عدد بتا نیست ولی باید دو روز بعد از آزمایش اول بتای دوم دو برابر شده باشه

خب برای زندایی شما بتا نرمال رفته بالا یعنی ۴ روز ۴ برابر شده ولی ممکنه برای شما دو روز بعد از آزمای ...

آره درسته... من چون یه رگ دارم کلا، آزمايش میدم میره پایین تا یه هفته برنمیگرده!  خیلی بد کبود میشه... 

دیگه نرفتم آزمایش، هفته 8 بعد سونو رفتم 1000 بود، بعد 48 ساعت شد 640!  دیگه بستری شدم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️