2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشکر ممنون که راهنمایی کردین من چطور میتونم رحمم گرم نگهدارم

تخم هویج فرنگی و حلوا یا کاچی تو مواقع پریودیت و کلا چیزایی که میدونی گرمی هستش دوغ و ماست و چیزای سرد خودتو همسرت نخورید بعداینکه وقتی پریودت تموم شد اصلا نزدیکی نداشته باش تا روز تخمک گذاریت که از دوازدهم سیزدهمه اقدام کن

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
تخم هویج فرنگی و حلوا یا کاچی تو مواقع پریودیت و کلا چیزایی که میدونی گرمی هستش دوغ و ماست و چیزای س ...

بخاطراینکه کیفیت اسپرم نیاد پایین

ان شالله که نتیجه بگیری عزیزم💋

مرسی گلم انشالله روزی برسه بگم از این استرس راحت شم فقط تخمک گداری رو نمیفمم از کیت هم استفاده خط دوم کم رنگ بود منم فک کردم روز به روز پرنگ میشه ولی کم رنگ شده بعصی وقتا دوره هام ۲۸بعضی۳۳

مرسی گلم انشالله روزی برسه بگم از این استرس راحت شم فقط تخمک گداری رو نمیفمم از کیت هم استفاده خط دو ...

من درمورد کیت چیزی نمیدونم بخدا من فقط سونو میرفتم یه بار کیست داشتم اقدام نکردن دفعه بعدم فولیکولامو نشون میداد که بالا بود گفت اقدام کن

چون من دادم اول گفت pocاست بعد قرص مصرف کردم ۲سانت مونده بود که اونم جز کیست نیست ولی درمورد فلیکول ...

مال من فولیکول نشون میداد به دکترت یا یه ماما بگی مینویسه