2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن از گاندی خوشم نیومد اتاقاش کوچیک بود  بعدم پرستار تا دید بچه شیر نمیخوره یه سرنگ پرررر ابقند ...

برای من اینطور نبود..عزیزم اروم باش.... :) ..گفتم که سلیقه ای هستش نجمیه برای شما خوب بوده..امیدوارم موفق باشین...

عزیزم دارم میخونم خودم....هرکسی یه جارو میپسنده من دکترم نجمیه هم میرفت خودش میگفت نرو نجمیه هرکسی ی ...

من به شما که نگفتم کجا رفتی نرفتی هرحا رفتی انشالله بسلامتی 

با استارتر بودم میخوام بهش بگم که دقت کنه تحقیق کنه چه کارهایی برای مادر و نوزاد در الویته اونوقت خودش انتخاب کنه

🧚‍♀️
برای من اینطور نبود..عزیزم اروم باش.... :) ..گفتم که سلیقه ای هستش نجمیه برای شما خوب بوده..امیدوارم ...

من آرومم شما گفتی درباره چیزیکه اطلاع نداری نظر نده

خواستم بگم اطلاع دارم بیشتر از شما

موفق باشی ✋🏻

🧚‍♀️
خداروشکر

کادرش خیلی حرفه ای و کار بلد بودن 

تجهیزاتش هم کامل بود 

من پسرم هفت ماهه با وزن یک کیلو به دنیا اومد 

واقعا زحمت کشیدن

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی                         آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی

منم نجمیه سزارین شدم 

خیلی راضی بودم 

پرستارا خیلی برخورد خوبی داشتن 

اتاق عمل بسیار تمیز و پیشرفته ای داشت 

و نکته ای که برای من خیلی مهم بود همه کادر اتاق عمل خانوم بودن 

هیچ آقایی تو اتاق عمل نبود 

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی                         آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
کادرش خیلی حرفه ای و کار بلد بودن  تجهیزاتش هم کامل بود  من پسرم هفت ماهه با وزن یک کیلو ...

خدارو شکر که راضی بودین بله همشون مجرب و کار بلد و با وجدان هستن گاهی شده با تر رگ کیری برای نوزادا اشک نیریختیم واقعا من تو تیم احیای نوزاد بودم

اصل هم همینه ولی متاسفانه مردم فقط یکیری فقط پنبال زرق و برق و اسم هستن

🧚‍♀️
خدارو شکر که راضی بودین بله همشون مجرب و کار بلد و با وجدان هستن گاهی شده با تر رگ کیری برای نوزادا ...

بله همینطوره 

با شما موافقم

چون من میدونم چه مراقبتی واقعا بدرد مادر و نوزاد میخوره بقیش تشریفاته 

سطح توقعات هرکس فرق میکنه عزیزم یکی توقعش درحد یه بیمارستان دولتیه یکی هم توقعش خیلی بیشتره از قدیم هم گفتن دارندگی و برازندگی ولی تجربه خودم از بیمارستان خصوصی اینه که احترام بیشتری داری تو بیمارستان های دولتی چندان پرسنل خوش برخورد نیستن

پسرم دنیامه