2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاندی زایمان کردم...و فوق العاده بود عالی بود هرچقدر بگم از رسیدگی و کادرش کم گفتم تمیز و مهربون ...

توچه سالی وچقد هزینه شد؟کولی میشه بگی 

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
نه ولی همش پز و کلاس الکیه من نجمیه زایمان کردم حتی وی آی دیشم نرفتم یعنی خودم نخواستم س ...

نجمه اختیاری سزارین میکنن؟من میخوام یجایی برم که حتما سزارین بشم.دکتر خودم اختیاری سز نمیکنه.

شما نجمیه زایمان کردی چرا میگی پز الکیه..تا چیزیو تجربه نکردین نظر قاطع ندین دوست عزیز....درباره ی ه ...

چون من میدونم چه مراقبتی واقعا بدرد مادر و نوزاد میخوره

بقیش تشریفاته 

🧚‍♀️
نجمه اختیاری سزارین میکنن؟من میخوام یجایی برم که حتما سزارین بشم.دکتر خودم اختیاری سز نمیکنه.

عزیزم برو ی دکتر ک دستمزد بگیره و اختیاری سزارین کنه 

❤خدایا❤ 💛تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم.💚
دقیقا منم منظورم همینه این جوابتونو برای اون دوستمون میفرستم با اجازه

عزیزم دارم میخونم خودم....هرکسی یه جارو میپسنده من دکترم نجمیه هم میرفت خودش میگفت نرو نجمیه هرکسی یه جوره من ترجیحم گاندی بود....و صد در صد راضی بودم..شما نجمیه رو پسندیدی خوب کردی رفتی اونجا

شما نجمیه زایمان کردی چرا میگی پز الکیه..تا چیزیو تجربه نکردین نظر قاطع ندین دوست عزیز....درباره ی ه ...

ن از گاندی خوشم نیومد اتاقاش کوچیک بود 

بعدم پرستار تا دید بچه شیر نمیخوره یه سرنگ پرررر ابقند کرد تو حلق نوزاد ....‌بدم اومد ..

این جواب خانم اسما نور هست

این مار یعنی بیمارستانی که دوستدار مادر و کودک نیست

بجای آموزش مادر بجای وقت گذاشتن بجای شست و شوی معده نوزاد

یه گالن شیرخشک میچپونن تو دهن نوزاد

من ارشد ان آی سیو دارم ان آی سیو نرس هستم و به تمام چم و خم مراقبت آشنام

🧚‍♀️