2777
2789
عنوان

توهین شوهرم به خانواده ام

5135 بازدید | 88 پست

سلام دوستان

همسر من قبل از ازدواج با من یکبار  ازدواج کرده و یه پسر ۱۴ ساله داره که با مادرش زندگی میکنه و آخر هفته ها ۲ روز پیش ماس و اختلاف سنیش با من ۱۲ سال هستش....ما از روی عشق و علاقه باهم‌ ازدواج کردیم‌ خیلی عاشق بودیم....تا اینکه بعد از ازدواج‌متوجه شدم همسرم به جز بچش هیچکس رو واقعا از ته قلب دوست نداره...حتی من رو ....حتی الان که باردارم😭😭..خودش برای بچه اصرار داشت...توی دعوا مدام‌ به خواهرام و خانواده ام‌توهین میکنه جلوی بچش بهم میگه دهاتی غربتی و من تا حالا مقابل به مثل نکردم...دیشب سر این که بچش گفت مرغ بو میده دعوایی راه افتاد بین و شوهرم که تا ساعت ۲ صبح فقط داشتم گریه میکردم...انگار نه انگار من‌ حامله ام....۳ ساله ازدواج کردم....دلم میخواد ولش کنم ولی نمیتونم....مامانم دلش میشکنه😟😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که همه چیزو نمیدونیم اخههههه. ممکنه بخاطر بارداریت حساس شدی تو . اون معلومه که بچشو دوس داره و باید باید باید اون رو محبت بکنه چون او نیازمند به این محبت هست . شما از چی ناراحت شدی ؟ خوانوادت چیکارش کردن که اونهارو فش میده،؟؟؟

اختلاف سنی خودم و همسرم ۱۲ سال هستش 

گلم مطمئن باش شوهرت تورم از ته دل دوس داره وگرنه هیچ وقت باهات ازدواج نمیکرد و پیش بچش میموند ولی حس میکنم یه حسی به بچش داره که میخواد مثلا کمبودی نداشته باشه 

اگر اختلافاتتون بیشتر بخاطر پسر ش هست لابد پسرش عمدا بینتون اختلاف میاندازه. بهرحال یک بچه همیشه از جدایی پدر مادرش ناراحته و حس میکنه اگر شما تو زندگی پدرش نبودی، پدر و مادرش دوباره با هم ازدواج میکردن

عزیزم رفتار همسرت خیلی ناراحت کننده س 

ولی الان که باردار هستی سعی کن تا به دنیا اومدن بچه یه جوری حالا با سکوت یا با هر روشی آرامش تو خونه برقرار باشه چون استرس تو استرس اون موجود بیگناه هست 

اما یه چیزی بگم ... طبیعیه که آدم بچه شو بیشتر از همسرش دوست داشته باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟