2777
2789
عنوان

دندونی

453 بازدید | 34 پست

عکس دندونی بچه هاتون رو میذارین؟که چه جوری تزئین کردین و چی کارا کردین

میخوام برا پسرم دندونی درست کنم، جشن نمیگیرم فقط دندونی درست میکنم برا اقوام پخش میکنم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
مال دختر من شبیه عکس زیر هست ولی دیگه چرا به فامیل بدی؟

عزیزم دندونگیر نمیگم

منظورم آش دندونی یا هر خوردنی ای که برا فامیل پخش میکنن به نشانه دندون درآوردن بچه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دندونگیر نمیگم منظورم آش دندونی یا هر خوردنی ای که برا فامیل پخش میکنن به نشانه دندون درآوردن ...

😃😃😃😃 آهان. آخه من به اینا می گم دندونی راست می گی دندون گیر درست هست

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
من آش دندونی پختم و کوکی شکل دندون

کوکی رو چه جوری رنگی رنگی کردی؟

برا پختنش قالب مخصوص داشتی؟

من آش دندونی پختم و کوکی شکل دندون

پخش نکردی برا اقوام؟یا شما رسم ندارین؟

کوکی رو چه جوری رنگی رنگی کردی؟ برا پختنش قالب مخصوص داشتی؟

بله، من کلاسش رو رفته بودم ، قالب دندون دارن اکثر لوازم قنادی ها، اونا رنگ خوراکی ژله ای هستن ، اول کوکی رو درست میکنیم بعد با آیسینگ تزیین میشه . زمان بره و حتما تجربه میخواد آیسینگ ، ولی کوکیش راحته ، تو اینترنت هست ، اگه تجربه ی شیرینی پزی داشته باشین میتونین راحت درست کنین

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
پخش نکردی برا اقوام؟یا شما رسم ندارین؟

من برای مادرشوهر و برادرشوهرا و مادر و پدر خودم و خواهر و برادرم دادم ، سی نفر کلا

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️