شوهرم برام تردمیل گرفت و توخونه انجام میدم..صبح ی ربع عصری ربع اونم اروم اروم..بهتره تااخرسه ماه بیشتراستراحت کنی
هرچی سن بارداری میره بالاتر ورزش هم میتونه بیشتربشه
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من الان بیست و پنج هفته ام. چقد باید ظ الان پیاده روی کنم؟
جوری که خسته نشی زیاد..عرق کنی ..بهت فشارنیاد
هرچی بیشترپیاده روی کنی زایمانت راحت تره
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
فقط میدونم اوناهایی که طبیعی هستن باید پیاده روی کنن سزارین نه
من سز هستم امابراسلامتی بدن خودم و اندامم بعد زایمان میکنم
اره چون از طبیعی میترسم..فعلازوده برازایمانم ولی انتخاب کردیم😄😄
بعد که آره، منم پسرم می داشتم تو کالسکه میرفتم پیاده روی، شکمم زود جمع شد البته زیاد هم شکم نداشتم&n ...
خیلی خوبه..خداحفظش کنه😍😍