2777
2789
عنوان

میاین سوال راجب بارداری دارم.

116 بازدید | 18 پست

کسایی ک تجربه دارن. از چند هفتگی یا چند ماهگی باید پیاده روی دوران بارداری رو شروع کرد؟,روزی چن ساعتشم بگین.ورزش خاصی بلدین ب منم یاد بدین. 

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

شوهرم برام تردمیل گرفت و توخونه انجام میدم..صبح ی ربع عصری ربع اونم اروم اروم..بهتره تااخرسه ماه بیشتراستراحت کنی

هرچی سن بارداری میره بالاتر ورزش هم میتونه بیشتربشه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم برام تردمیل گرفت و توخونه انجام میدم..صبح ی ربع عصری ربع اونم اروم اروم..بهتره تااخرسه ماه بیش ...

خب من الان بیست و پنج هفته ام. چقد باید ظ الان پیاده روی کنم؟

خب من الان بیست و پنج هفته ام. چقد باید ظ الان پیاده روی کنم؟

جوری که خسته نشی زیاد..عرق کنی ..بهت فشارنیاد

هرچی بیشترپیاده روی کنی زایمانت راحت تره

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
فقط میدونم اوناهایی که طبیعی هستن باید پیاده روی کنن سزارین نه

من سز هستم امابراسلامتی بدن خودم و اندامم بعد زایمان میکنم

بایداز36 هفته تاجایی که خستم شدنه تاجایی که پادردبگیرم وتوراهرچنددقیقه بشینم استراحت کنم بعدپاشم

از سی و شش هفته دیر نیست؟نباید زودتر شروع کرد.

خودت سز خاستی؟چن هفته ای

اره چون از طبیعی میترسم..فعلازوده برازایمانم ولی انتخاب کردیم😄😄

بعد که آره، منم پسرم می داشتم تو کالسکه میرفتم پیاده روی، شکمم زود جمع شد البته زیاد هم شکم نداشتم&n ...

خیلی خوبه..خداحفظش کنه😍😍