2777
2789
عنوان

چه سایزی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست

بنطدشما بچه من الان چندکیلو؟  ۳۰هفته هستم اخرین سونو عربالگری دوم دادم تو ۱۷هفتگی ۲۱۲گرم بود

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 1 خریدم ولی روش نوشته برای سه تا 6 ماه آخه. میترسم لباساش بزرگ شه براش توی بیمارستان

سایز صفرخیلی ریزه وواسه عروسکه

ببین اندازشو خودت مقایسه کن بعضیاش سایز یکشپن واقعا بزرگه مخصوصاایرانیا

والا تواین گرونی منکه میگم سایز دو بگیر حداقل سایز صفر اصلا نگیر سایز یک هم همون یه ماه اول کوچیک می ...

من یه عالمه 1 خریدم 😢 اونم لباسای خوشگل مهمونی. آخه نوشته تا 3 ماه گفتم عید میپوشه. حالا یادم اومد پسرم یک ماه هم سایز 1 نپوشیده

من یه عالمه 1 خریدم 😢 اونم لباسای خوشگل مهمونی. آخه نوشته تا 3 ماه گفتم عید میپوشه. حالا یادم اومد ...

نه سایز ۱ هیچ تا ۲ماهم اندازه اش نمیشه

۰ و فقط بیمارستان و نهایت ۱هفته😐😐😐

کیمیام دیگه🤨🤨🤨
چه حرف مزخرفی  . واقعا میگن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد درمورد امثال شماست🙄😑😑

شما۸۵نمیپسندی مشکل خودته

ملت که عاشق۸۵اند

این شمایی که باید اینجا رو ترک کنی

جهت فان😒😒

🦄you're the most expensive  thing that I have 
منم 1 خریدم ولی روش نوشته برای سه تا 6 ماه آخه. میترسم لباساش بزرگ شه براش توی بیمارستان

من یک خریدم پسرم ۳۵۰۰ گرم بود با قد ۵۳ براش بزرگ بود همچین شیک واینستاده بود تو تنش😆 قربونش بشم من

کاش همون ۰ میخریدم

🧚‍♀️