2777
2789

سلام خانما من باردارم تب دارم ۳۸.۳

میخاستم ببینم تب سنج دیجیتالی داخل دهان خوبه تست بشه یا زیر بغل؟زیر بغل ۳۷.۷نشون میده 

دکتر رفتم دارو استامینوفن ۳۲۵ داده میخورم اصلا اثر نداره کلی هم مایعات خوردم روزی هم یه دونه سفیکسیم داد

تبمو با چی پایین بیارم برا نینیم نگرانم هفته دوازده رو تموم کردم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب سنج دیجیتالی واسه زیر بغله.واسه تب هیچی بهترازپاشویه و دستمال خیس نیست.

نه عزیزم من بروشورشو خوندم گفته مقعد یا زبانی استفاده بشه

شما اگه بروشورشو داری نگاه کن استارتر مطمئن شو

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
نه عزیزم من بروشورشو خوندم گفته مقعد یا زبانی استفاده بشه شما اگه بروشورشو داری نگاه کن استارتر مطم ...

نه بروشورنداره از داروخونه که خریدم اینجوری گفت...دیگه نمیدونم والا

لطف حق شامل شده بر حال ما...
نه همون دهانی رو میزارم با وجود خوردن استامینوفن هم نمیاد پایین😢

خیلی استرس بدی هست منم‌سرما خوردم تو بارداری همه ش استرس تب داشتم

اگرررررر لرز نداری خونه رو گرم‌کن برو حموم زیر اب ولرم زودتر دمای بدنت میاد پایین ولی خونه گرم باشه بعدش اومدی سرما نخوری زمستونی خودتم خوب خشک کن

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
انجام میدم لعنتی نمیاد پایین😣

من درحین زایمان وبعداز زایمان تب داشتم خیلی اوضاعم خراب بود ماما همش دستمال خیس رو سرو صورتم میذاشت.البته سرمم زدم.نگران نباش رفع میشه ایشالا

لطف حق شامل شده بر حال ما...