2777
2789
عنوان

درمان سفت شدن سینه مادر شیرده

1294 بازدید | 10 پست

سینم سفت و دردناک شده....شیر توش نمونده 

فکر کنم باد سرد خورده بهش....

چیکار کنم😫

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

کمپرس اب گرم

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

حمام داغ ماساژ

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نشد😞

یه قرص سرماخوردگی بخور  شاید خو ب شد انشالله

من چند سال پیش که دخترمو شیر میدادم یه بار یکی از سینه هام چنان بزرگ شده بود که یکی از روبه رو میدید قشنگ معلوم بود لنگه به لنگه س😕

از دردش که فقط گریه می کردم مادر شوهرم داشت غذا درست می کرد یهو از پشت اومد با مشت زد پشتم من ترسیدم بعد یه لقمه از همون غذا داد خوردم یه ساعت نکشید خوب شدم اگه این اتفاق برای خودم نمی افتاد باور نمی کردم میگفت یا ترسیدی یا نظرت زدن اینجوری شدی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من چند سال پیش که دخترمو شیر میدادم یه بار یکی از سینه هام چنان بزرگ شده بود که یکی از روبه رو میدید ...

راس گفته عزیزم.منم یبار سرکتاب ورداشتم گفتن ب چشم اومدی چون شیرمم خیلی زیاد بود.بعد از سرکتاب فوری خوب شد دردش البته دکتر هم رفتم

راس گفته عزیزم.منم یبار سرکتاب ورداشتم گفتن ب چشم اومدی چون شیرمم خیلی زیاد بود.بعد از سرکتاب فوری خ ...

من اصلا دکتر نرفتم با همون کار مادرشوهرم خوب شدم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
راس گفته عزیزم.منم یبار سرکتاب ورداشتم گفتن ب چشم اومدی چون شیرمم خیلی زیاد بود.بعد از سرکتاب فوری خ ...

خودم میشه بخورم این قرصا رو؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)