2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی الکی پز میدن؟

کاراموزی یه دوره خیلی مفیده که آدم سنگ بنای شغل آینده رو میذاره 

ولی حقوق نداره

دوره آزمایشی ولی سه ماه اول شروع بکار هست و حقوق داره 

در هر دو‌صورت این چیزا پز نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

[QUOTE=78136541]کاراموزی یه دوره خیلی مفیده که آدم سنگ بنای شغل آینده رو میذاره  ولی حق

منم میدونم پز نداره ولی برام جالب بود وزارت بهداشت حقوقاش خیلی بهتره.من خودم معلمم کمتر میگیرم

[QUOTE=78136541]کاراموزی یه دوره خیلی مفیده که آدم سنگ بنای شغل آینده رو میذاره  ولی حق منم می ...

معلمی خیلی از بقیه شغل ها بهتره عزیزم

مهم برکت حقوق هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اون طرحه ک ایشون رفته  معلم ها ک پادشاهی میکنن کار سبک و بی استرس  همیشه خداهم تعطیل&nbs ...

ن عزیزم اینطوریا هم که میگین نیست .با 30 نفر بچه سرو کله زدن خیلی هم پادشاهی نیست تازه با ننه باباشونم میشن 90 نفر

ن عزیزم اینطوریا هم که میگین نیست .با 30 نفر بچه سرو کله زدن خیلی هم پادشاهی نیست تازه با ننه باباشو ...

منظور من تایم کاریشو این چیزا بود که بهتره .شیفت شب ایناهم نداره.ولی عوضش اگه بخوای معلم خوبی باشی شبا هم ذهنت درگیره وهم باید کار ومطالعه داشته باشی

سلام بچه ها، خوبید؟
من به شخصه در دوره کارآموزی همراه اول شرکت کردم و ازش راضی بودم
و به شما پیشنهاد میدم که این فرصت رو از دست ندید ...
تو دوره کارآموزی بیمه می شید و یه حقوق هم بهتون می دن 

پایان دوره هم اگه ازتون راضی باشند جذب همراه اول می شید...
اینم لینکش https://hamrah.academy/internship/
بزنید روش و برید صفحشو ببینید