2777
2789
عنوان

شربت سودورافین

416 بازدید | 9 پست

سلام خانمها 

وقتتون بخیر من برای سرما خوردگیم به دکتر مراجعه کردم که ایشون این دارو رو به من داد و دیشب که دارو رو مصرف کردم تا صبح خشکی‌شدید گلو بینی و‌دهان و سرفه های شدید خشک نذاشت‌بخوابم اول متوجه نشدم برای این داروس ولی امروز ظهر که خوردم بعد از نیم ساعت متوجه شدم علایم دیشب داره مجددا تکرار میشه 

بعد از خوندن عوارض دارو تازه متوجه شدم این فقط یکی از عوارضیه که داره و اینکه متاسفانه این داره برای بچه های بالای چهار سال تجویز میشه 

حالا خواستم اطلاع رسانی کنم و بهتون بگم شمایی که بچه دارید در خصوص مصرف این دارو احتیاط کنید 

مرسی

نه توآنی که همانی نه من آنم که تو دانی

این دارو شدیدا عوارض داره.مخصوصا بی قراری در بچه ها

به جای مصرف دارو ب ای سرماخوردگی از مایعات و سوپ و دمنوش های گیاهی استفاده کنید.

آویشن و به دونه بهترین جایگزین برای این شربته

خصوصا اویشن شیراز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره میشنومم اخه داروی خاصی نیس واسه التهاب گلوو و سر ما خوردگیه 

اره منم فکر نمی کردم این دارو مشکلی داشته باشه از این شربت های معمولی که شاید بدون نسخه هم بدن ولی یه بچه نمی تونه عوارضش‌رو بگه

این دارو شدیدا عوارض داره.مخصوصا بی قراری در بچه ها به جای مصرف دارو ب ای سرماخوردگی از مایعات و سو ...

چشم عزیزم اتفاقا اویشن شیراز دارم

چند وقت پیش یه جا خوندم نوشته بود از این دارو برای تهیه ماده مخدر شیشه استفاده میکنن، سریع رفتم از ی ...

واااای واقعا منم الان انداختمش توی سطل زباله

چشم عزیزم اتفاقا اویشن شیراز دارم

نوش جونت.روزی چند بار دم کن بخور معجزش و میبینی.اگر پونه کوهی و چوب دارچینم داری با نبات قاطیش کن.من همینکه علایم سرماخوردگی و میبینم سریع دم میکنم.کلا ناپدید میشه علائم

نوش جونت.روزی چند بار دم کن بخور معجزش و میبینی.اگر پونه کوهی و چوب دارچینم داری با نبات قاطیش کن.من ...

چشم عزیزم مرسی بابت راهنماییت