2777
2789
عنوان

هر کی زایمان کرده و بچه داره بیاد

224 بازدید | 27 پست

بعد زایمان چند وقت گن بستین تاثیر داشت؟ گن شما هم جمع میشد؟ واسه من آتل دار نیست فروشنده گفت سخته... الان پشیمون شدم چرا از اونا نگرفتم حداقل جمع نمیشد. الان خیلی رو مخه همش جمع میشه. گن پاک سمن. 120 تومنم خریدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گن ساعت شنی بخر..اگه سزارین کنی ک نمیتونی گن بزنی تا دو سه هفته..

ساعت شنی چند مدل داره کدومش خوبه چه قیمته؟  دیگه از وسط کمر هی جمع نمیشه؟ همیشه صافو مرتبه توی تن؟

من قبل  بارداری لاغر بودمو شکم نداشتم بیست کیلو اضاف کردم تو بارداری اما بعد چهار ماه برگشتم ب ...

منم زایمان اولم برگشتمو فقط یذره شکم موند که نشون نمیداد اما سر این دومی بزرگتر شده میترسم نره داخل

ساعت شنی چند مدل داره کدومش خوبه چه قیمته؟  دیگه از وسط کمر هی جمع نمیشه؟ همیشه صافو مرتبه توی ...

من قبلا فروشنده گن ساعت شنی بودم.عالیه.9تا فنر داره ک به هیچ عنوان لول نمیشه سه ردیف قزن ک هی سایزت کوچیک شد بری قزن بعدی..کمرتو صاف نگه میداره و داخلشم لاتکسه ک چربی سوزی میکنه.قبلا 200میدادم ک الان شده 600.چون خارجیه مال کلمبیا...

فقط یه سایز دو ایکس دارم ک نمیدونم سایزت هست یا نه..دور کمرت چنده؟چون فقط یه دونه دارم تخفیفم میدم.سرچ کن دیجی کالا و بامیلو دارن ببین چطوریاس قیمتش..عالیه شک نکن عالی

اينكه چه گني بعد از زايمان بپوشيم كه خوب باشه

فقط میگم کاش آتل دارشو میخریدم. فروشنده گولم زد.  هی تعریف کرد اومدم دیدم از سی چهل تومنیا هم بدرد نخور تره. فوقش آتلشو نمیخواستم در میاوردم. 

اون رحمته که هنوزبزرگه شیرمیدی یواش یواش جنع میشه من توشیر دهی شدم پنجاه کیلو

بعد زایمان چند کیلو بودی؟ من قبل بارداری 56 بعد زایمانم الان 75 هستم. 19 کیلو باید بیام پایین. وزنمو میدونم به یکم تلاش راحت میرسونم به 60 بقیشم یکم سختی داره.  ولی نگران شکمم هستم که نکنه اینجور بزرگ بمونه. آخه بعد زایمان اولم اینقدر بزرگ نشد نصف این بود

من قبلا فروشنده گن ساعت شنی بودم.عالیه.9تا فنر داره ک به هیچ عنوان لول نمیشه سه ردیف قزن ک هی سایزت ...

دیجی کالا چند مدل داره  که نوشته ساعت شنی یعنی همشون خوبن؟ هر کدومو بگیرم؟ فک نکنم دو ایکس بهم بخوره. چون قبل بارداری 56 بودم سایز کمرم حدودی 38 نهایت 40 واسه شلوار خریدن.