2777
2789

لطفا جواب بدید...این ماه سومین ماهی هست یعنی امیدی هست؟پلی کیستیکم هستم

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

معمولن ب پلی کیستیک ها لتروزول تجویز میشه ولی کلومیفن نمیدونم بدنت دوماهه جپاب داده ماهه سوم ج نده برات دوزشو افزایش میدن یا امپول هم میدن برات 

منم قراره ماهه دیگ بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماهه دومه لتراکس و کلومفین میخورم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

روزی 2 تا کلومفین و 2 تا لتراکس( لتروزول)میخورم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
معمولن ب پلی کیستیک ها لتروزول تجویز میشه ولی کلومیفن نمیدونم بدنت دوماهه جپاب داده ماهه سوم ج نده ب ...

کلومفین قوی تر از لتروزوله...انشالله این ماه جواب بده حوصله دکتر ندارم دیگه

کلومفین قوی تر از لتروزوله...انشالله این ماه جواب بده حوصله دکتر ندارم دیگه

وااای منم دوقلو میخوااام😫

. من دو تا کیست 6 سانتی متری داشتم. با دومین دورش باردار شدم. الان پسرم 8 ماهشه. توکلت بخدا انشالله ...

انشالله عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظ کنه دعا کن خدا بمنم بده