2777
2789
عنوان

کیا با سومین دوره مصرف کلومفین باردارشدن؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 55 پست
نه عزیزم کی گفته همچین چیزیو کلومیفت تخمکاعه بی کیفیت تولید میکنه و احتمال سقط و دوقلویی زایی زیاده ...

انشالله...دکترم اینو گف🙏🏻🙏🏻

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
شما ماههایی که قرص خوردی امپول نزدی؟بعدش من با دکتر طب سنتی صحبت کردم گفت نباید داروهای شیمیایی و گی ...

نه ماه پیش زدم اما نشدم...این ماهم قراره بزنم...و اگه خدا قابل بدونه و نینی بیلد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه فولی ۲۴/۲۵داشتم یکی تو راست یکی چپ...ممکنه اینا نینی بشن اخه😭😭

عزیزم من با فولیه ۲۲ و ۲۴  روز سیزده باردار شدم حتی فولی ۱۳ هم داشتم یکی از اونا هم بارور شده بود که البته جذب شد اونم به احتمال زیاد بی کیفیت بوده ولی تو همین نینی سایت خیلی ها بودن با چهار پنج تا فولیه خوب و درشت باردار نشدن مخصوصا کسایی که با داروی تحریک چند تا فولیکول درشت داشتن .من خودم هر دفعه با همین کلومفین باردار شدم و با توجه به تجربه خودم و اطرافیان و مقالاتی که در اینباره خوندم و تجربه خواهرم که پزشکن و چند سال هم ماما بودند ... به این نتیجه رسیدم که این داروها فقط و فقط تخمدانو تحریک میکنن و اکثر فولیکولها یا پوچن یا بیکیفیت .طبق یه تحقیق بیرونی یه سری زن با کلومفین خالی و یه گرو هم کلومفین با مولتی ویتامین کامل  قبل بارداری بررسی شدند نتیجه کلومفین خالی کسایی که باردار شدند اکثرا پوچ و سقط داشتند .ولی گروه آزمایش هم تعداد کسایی که بارور شدند بیشتر از گروه کنترل بوده هم شانس ادامه بارداری .منم این سری همراه کلومفین فرتیل اید زنانه خوردم بماند که خیلی چیزهای دیگه هم امتحان کردم و همسرمو هم تقویت کردم خلاصه نتیجه واقعا یه معجزه بود ۳ تا فولیکول بارور شدند که یکیشون جذب شد. و به نظر خودم از نظر سلامت و کیفیت هم خیلی تو سطح بالاتر هستند نسبت به جنینهایی که حالت عادی یا با تحریک تخمدان شکل میگیرن .

درنهایت😁: انشالله که به نتیجه میرسی و اگر نشد اصلا نا امید نشو از تجربیات استفاده کن دفعه بعد همراه با یه مکمل قبل بارداریه کامل و عالی استفاده کن که فولیکولات مغذی توپر و با کیفیت باشن .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
عزیزم من با فولیه ۲۲ و ۲۴  روز سیزده باردار شدم حتی فولی ۱۳ هم داشتم یکی از اونا هم بارور شده ب ...

ویتامین مصرف میکنم با فولیک اسید نمدونم چی میشه تا خدا چی بخواد...طریقه مصرف فرتیل اید چطوری بود؟

ویتامین مصرف میکنم با فولیک اسید نمدونم چی میشه تا خدا چی بخواد...طریقه مصرف فرتیل اید چطوری بود؟

من یه بسته گرفتم ۹۰ کپسول داشت روزی سه تا میخوردم هر وعده غذایی نیم ساعت قبلش یه کپسول میخوردم .یه جوری تنظیم کردم که تاریخ تخمک گذاریه روزی که باید اقدام میکردم تمومش کردم یعنی از وسط سیکل قبل اقدام (تخمک گذاری) شروع کردم تا وسط سیکلی که اقدام داشتم .تو اقدام اول باردار شدم دیگه ادامه ندادم .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
من یه بسته گرفتم ۹۰ کپسول داشت روزی سه تا میخوردم هر وعده غذایی نیم ساعت قبلش یه کپسول میخوردم .یه ج ...

الان از همه جوا سوال کردم نداشتنش😭😭 گفتن دیگه پیدا نمیشه