2777
2789
عنوان

چرا هیشکی جواب منو نمیده؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
بعضي بأنك ها به جاي كسر از حقوق سفته هم قبول ميكنن  بايد بپرسي

صامنم فقط فیش حقوقی داره .کسراز حقوق نداره.

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
مهر اقتصاد بستگی به مبلغ وام داره برای مبالغ بالا حتما باید کارمند باشه که چک داشته باشه ولی برای مب ...

مهر اقتصاد پرسیدم گفت ۲۰ تومن میده ۲ونیم بریزیم بلوکه شه صامن نپرسیدم چندتا میخوان.شما نمیدونی؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهر اقتصاد پرسیدم گفت ۲۰ تومن میده ۲ونیم بریزیم بلوکه شه صامن نپرسیدم چندتا میخوان.شما نمیدونی؟

برای 20تومن فکر کنم دوتا ضامن کارمند میخواد با چک حکم کارگزینی میخواد حداقل یکیشون باید کارمند پیمانی یا رسمی باشه بازم دقیقترشو سوال کنید چون قوانینشون هردفعه عوض میشه

پرستار nicu

دوستان من از مهر اقتصاد پرسیدم .گفت ۲ونیم بریز بلوکه میشه ۲۰تومن ۱۸درصد وام میده.ضامنم نپرسیدم یکی میخواد یا ن.کسی اطلاع نداره

بدون سپرده١٨درصده  كسر از حقوق نداري ضامن و سفته ببر

یعنی ضامنمو ک فقط فیش حقوقی داره و کسر از حقوق نداره قبول میکنن؟بعلاوه سفته؟

خودتون گرفتید؟میشه کامل توضیح بدید؟ضامن من فقط فیش حقوقی داره.کسر از حقوق نداره

آره از طرف شرکت گاز ک شوهرم کار میکنه دادن. جزئیاتو نمیدونم😑😑😑

و خدایی که بشدت کافیست