یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخوام بترسونمت اما دور از جونت زبونم لال مادر شوهرم سکته کرد و همینطوری بود میگف تو سرمای زمستون شر شر عرق میریخت
بهتره اگر حالت بهتر نشد بری دکتر
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
مردنم شانس میخواد که ما نداریم، حالم بد نیست فقط زیاد عرق میکنم بازم اگه دیدم بهتر نشد چشم حتما میرم
این حرفو نزن
مشکلات همیشه هست منم کلن در جریان مشکلاتت هستم تاپیکاتو خوندم
همه چی درس میشه تو باید بخاطر دخترات زندگی کنی
اونا ک تنهایی نمیتونن
شایدم سردیت شده ی چای نبات بخور حتمن
ان شاالله ک همه چی ختم بخیر میشه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
پیش آبجیمه، بهش زنگ زدم یکم دلتنگی میکنه ولی آبجیم اینقدر بهش میرسه منو یادش میره بعضی وقتا، یکی دو روز دیگه میرم میارمش، با دلتنگی خودم هم یه جور سر میکنم دیگه خدا هیچ کس رو تو شرایطی قرار نده که مجبور شه از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنه
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....