2777
2789

من pco خفیف دارم و شوهرم هم کمی مشکل اسپرم داره. یک سال و نیم هم هست که در حاله اقدامیم. دیگه خیلی خسته شدم

دختر کوه نمک...دختر عزیزه...چشماشو میبنده...میخنده ریزه ریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه اقدام کردم خسته شدم.منم همین مشکل و دارم.داروها و دمنوش های گیاهی و جدی بگیر.بومادران فراموش نشه.برای مشکل اسپرم بهت کانال @mojeze_tebesonati پیشنهاد میکنم.

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

من سر بارداری اولم خیلی منتظر بودم که جواب نگرفتم یه ماه درگیر مادرم بودم اقدام و بچه و بارداری یادم رفت حامله شدم ریلکسی برای بارداری عالیه ولی استرس سم

علی رضا عشق مامانشه 
بیخیال بشی حامله ام میشی از من گفتن

چجوری میشه بی خیال بود. خیلی دوست دارم بی خیال باسم اما راهشو نمیدونم

دختر کوه نمک...دختر عزیزه...چشماشو میبنده...میخنده ریزه ریزه

منم تخمدان پلی کیستیک داشتم همین جوری رفتم دکتر برای چکاپ گفت یه عالمه کیست داخل تخمدانته باید سریع حامله بشی من اصلا همین جور شوکه شدم رفتم به شوهرم گفتم ازونجایی که عشق بچه ایم قبول کرد. دکتر بهم پنج تا دونه کلومیفن داد گفت اینا رو تا پنج روز بخور اقدام کن منم اقدام.کردم اصلا فک نمیکردم همون بار اول بگیره😅😅همون ماه باردار شدم الانم نی نیم تو دلمه داره وول میخوره قربونش بشم