2777
2789
عنوان

با این کارها بعد ٧ ماه باردار شدم

1173 بازدید | 30 پست

سلام .من ٧ ماهه اقدام کردم واسه بچه دار شدن...شوهرم و خودم مشکلی نداشتیم.ولی از برج ۶ تحت درمان بودیم و دکتری کردیم....دکتر ب من لتروزل و متفورمین داد..... به شوهرمم ویتامین e. c. و زینک پلاس و کارنیتین..... و یک شب درمیان اقدام داشتیم.من خودم برج ٨ و برج ٩ روزهای پریودم رازیانه دمـمیکردمـو میخوردم و این باعث شد پریودام بشن ٢٨ روزه....خلاصه دکترم ماه اخر قرص کلومیفن واسه شوهرمـ تجویز کرد...شبی نصف...و جواب داد....و من الان باردارم

❤ⓚⓞⓡⓓ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم. 

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 

گروه تلگ رامی مامان مرداد شهریور ۹۸ 

ادرس کپی کنید تو تلگ و از اونجا جوین بشین

https://t.me/joinchat/BW7AYhN4CJGh7sqVtISDlQ

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها