2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20428 بازدید | 3980 پست
سلام اسم منم بنویسید لطفا

باشه عزيزم روز ٢٧ بيا حتما تا ليستو برداري

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان سهم ختم امروز سه دور انجام شد الهی هز عزیزی نوبتشونه و همگیتون دامنتون بفرزند سالم و صالح بحق این ماه مبارک سبز بشه و حاجت روا باشید الهی آمین التماس دعا

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

سلام به همه دوستاي گلم 

صبحتون بخير و شادي 

امروز روز ٣٩ ام و نوبت @amima عزيز هستش و به نيتشون ميخونيم 

حاجت رواشي گلم الهي آمين 🌸 با خبر شيرين مامان شدنت بياي 🌹

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻

از همگی ممنونم دوستای عزیزم انشالله تو این ماه عزیز تو سرنوشت تک تک مون توی شبهای قدر بهترینها رقم بخوره و البته اومدن نی نی های قشنگ توی همین شبها برامون امضابشه الهی امین

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
از همگی ممنونم دوستای عزیزم انشالله تو این ماه عزیز تو سرنوشت تک تک مون توی شبهای قدر بهترینها رقم ب ...

به نیتتون خوندم عزیزم ان شاءالله حاجت رواباشی الهی آمین

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
سلام به همگی،گلفام جون اسم منم لطفا برای ختم جدید بنویس عزیزم

باشه عزيزم ٢٧ بيا كه ليستو برداري

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام به همه دوستان نازنينم 

صبحتون بخير و نيكي🌸 

خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه‌ای كه فكر می‌كنی به آخر دنیا رسیده‌ای درست در نقطه آغاز هستی.

امروز روز ٤٠ ام و اخرين روز از ختممون هست 

مرسي از همتون كه همراه بودين 

انشاالله كه حاجت رواشيد و با خبر نيني بيايد 🌹

گلفام جونم @golfam54  ‍ قربونت برم سنگ صبور بهترين ممنونم ازت كه اين ختم رو شروع كردي مارو دور هم جمع كردي 

باعث و باني اين ختم بودي مطمئنم خدا پاداش مهربونيتو بهت ميده 

الهي كه حاجت روا شي و خودت خبر نيني رو بدي بهمون 😍😍 

خيلي خيلي ازت ممنونم 💞

راستي 

🥴🥴 اينم آپديت🥴🥴

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
سلام به همه دوستان نازنينم  صبحتون بخير و نيكي🌸  خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگ ...

سلام عزيزم ممنون ازت خدا حاجت دلتو بده واقعا به دعاي شما محتاجم ازتون ممنونم و خداروشكر ميكنم كه شما هستين

در ضمن مباركه اپديتت🤗🥴

سلام عزيزم ممنون ازت خدا حاجت دلتو بده واقعا به دعاي شما محتاجم ازتون ممنونم و خداروشكر ميكنم ك ...

قربونت بشم من 

اومدم زخمي كنم 🥴🥴

سلام دوستان سهم ختم امروز سه دور انجام شد الهی همگیتون و هر عزیزی نوبتشونه حاجت روا و همین امروز صاخب فرزند سالم و صالح بشید الهی آمین بمن و واسه سلامتی و رفع گرفتاری مامانم صلوات التماس دعا

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا