2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20428 بازدید | 3980 پست
ممنون از همه دوستای گلم که واسم دعا کردین انشالله بحق این ماه خدا نگاهی به هممون بندازه و حاجت روام ...

به نیتتون خوندم عزیزم ان شاءالله حاجت رواباشی الهی آمین

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلفام جان من هستم

باشه عزيزم اطفا مثل دفعه قبل لطفا ٢٧ حاضري بزن من ببينمت ليستو برداري از ٢٨ سري جديده ختم شروع ميشه يادت نره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دوستان عزيز هركي براي دور بعد ميخواد باشه اسمشو بده چون ليست داره تكميل ميشه ممكنه جا ديگه نباشه

سلام عزیزم منم میخام باشم دور بعد بیزحمت ممنون از زحمتاتوت🤗😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام عزیزم منم میخام باشم دور بعد بیزحمت ممنون از زحمتاتوت🤗😘

باشه عزيزم فقط لطفا ٢٧ بيا حاضر بزن 

ليست اسمارو برداري حتما بيا يادت نره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
باشه عزيزم فقط لطفا ٢٧ بيا حاضر بزن  ليست اسمارو برداري حتما بيا يادت نره

چشم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

سلام دوستان سهم ختم امروز سه دور انجام شد الهی همگیتون و هر عزیزی نوبتشونه حاجت روا باشید و همین امروز بحق این ماه عزیز صاحب فرزند سالم و صالح بهمراه عاقبت بخیری بشید الهی آمین بمن و نسیم و واسه سلامتی مامانمم صلوات التماس دعا

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
عجب ِآدمایی پیدامیشن به حق چیزای نریده ونشنیده  خلاف کرده زبونشم درازه؟ عزیزم مگه شماازاول شکا ...

نه مادرم قصد شکایت نداشت ازش اما از بس گستاخی و اذیت مینکه بجا اینکه شرمنده باشه مصمم خودم پیگیر شکایتش بشم اینجور افراد باید ادب بشند وگرنه جامعه را به هرج ومرج میندازن 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
واقعا چه ادمايي پيدا ميشن اتفاقا الان بايد شما ازش شكايت كنيد براي افترا زدن خدا لعنتشون كنه اينجور ...

مامانم با اینگه برگه پزشک قانونو دارند اما شکایتی نکردند هنوز و مرتب میگن دعا کنید من خوب بشم تادیب این آدم دردی از من دوا نمیکنه اما بخاطر گستاخیاش مصمم خودم از امروز پیگیر شکایتش بشم اینا اگه ادب نشند هر روز تو جامعه کارشون زیرگرفتن مردم و بستن تهمت وافترا میشه دوستمم میگه مد شده این روش خاطیا برای اونم اتفاق افتاده اما خاطی را پلیس محکوم کرده 

مامانم با اینگه برگه پزشک قانونو دارند اما شکایتی نکردند هنوز و مرتب میگن دعا کنید من خوب بشم تادیب ...

حتما ازش شكايت كن بعضيارو نبايد ول كرد اينهمه خرج مادرت ميشه چرا شما بدين اونكه مقصره بايد بده

اميدوارم كه زودتر سلامتيشو بدست بياره حالش بهتر بشه 

سلام به همگي دوستان نازنينم

صبحتون بخيرو شادي🌸🌸 

به عقب بنگرید و خدا را شکر کنید

به جلو بنگرید و به خدا اعتماد کنید

او درهایی را می‌بندد که هیچکس قادر به گشودنش نیست

و درهایی را باز می‌کند که هیچکس قادر به بستنش نیست

امروز روز ٣٨ ام و نوبت مليكا١ عزيز هستش و به نيتشون ميخونيم 

حاجت رواشي عزيزم الهي آمين🌹

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
حتما ازش شكايت كن بعضيارو نبايد ول كرد اينهمه خرج مادرت ميشه چرا شما بدين اونكه مقصره بايد بده اميد ...

پولش مهم نیس هرجی خرج بشه ناراحتم از گستاخی و بی ذاتی باین حد احتمالا شهادت دروغم میاره البته کاسبای محل دیدن مادرم پرت شده و فیلم صحنه هم هست میرم پی استشهاد محلی بیاری خدا ادبش میکنم والا هر روز بندگان خدا را زیر میگیره خانم و بعد با چندتا شهود دروغ و افترا وتهمت یک چیزی هم بندال میشه در حقیقت این شگرد کاسبی اونه مادر بیچاره من حتی زبون حرف زدن و دفاع از خودشم نداره خیلی ترسوه