2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20428 بازدید | 3980 پست
سلام بنر جان خوبي  مادرتون بهتر شدن؟

سلام بله حداراشکر بهترن ولی یک اتفاق عجیب افتاده کسب که به مامانم زده رفته شکایت دروغم کرده از مامان مریضم که این خانم بعمد خودشو جلو ماشین انداخته!!!! دیروز با پاسبان آورده ابلاغ که پیرزن مریضو با کت شکسته بکشونه دادگاه 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز دلم انشاالله سريع تر شفا پيدا كنه🌹 

فکرشو بکنیو خلاف میومده توی کوچه یکطرفه ورود ممنوع مامانم گوشه کوچه مشغول خرید سیب زمینی بودن یک کاسه سمنو هم دستشون بوده فیلمشم اهالی گرفتن که مامانم پرت شده سمنوها ریخته صدای راننده خاطی میاد میخندیده و چرندیانی که الان باهاش شکایت کذب کرده تهمت میبسته ومیگفته فیلم بازی میکنه چیزیش نیس میخواد اخاذی کنه ازم!!! البته از این آدما قبلا دیده بودم اما باین حد گستاخی نوبره

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

سلام دوستان ختم امروز سه دور انجام شد الهی همگیتون و هر عزیزی نوبتشونه حاجت روا باشید و الهی همین امروز صاحب فرزند سالم و صالح بشید الهی آمین بمن ونسیم و واسه سلامتی مامانم و رفع مشکلشون صلوات التماس دعا

عزيز دلم انشاالله سريع تر شفا پيدا كنه🌹 

اینش منو خیلی داغ کرده راننده خاطی یک مراید داغون سوار بوده با حرص دیشب بخانوادم میگفتم اخه برای اخاذیکسی خودشو جلو پراید قراضه میندازه چه جراتی برای شکایت کذب داره بجا حلالیت و دلجویی از یک خانم پیر مریض که آزارش بمورچه هم نمیرسه

اینش منو خیلی داغ کرده راننده خاطی یک مراید داغون سوار بوده با حرص دیشب بخانوادم میگفتم اخه برای اخا ...

واقعا چه ادمايي پيدا ميشن اتفاقا الان بايد شما ازش شكايت كنيد براي افترا زدن

خدا لعنتشون كنه اينجور ادمارو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

دوستان عزيز هركي براي دور بعد ميخواد باشه اسمشو بده چون ليست داره تكميل ميشه ممكنه جا ديگه نباشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام به همه دوستان عزيزم 

روزتون بخير 

امروز روز ٣٧ام و نوبت @marzi71 عزيز هستش

و به نيتشون ميخونيم 

حاجت رواشي گلم الهي آمين🌹

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
سلام بنر جان خوبي  مادرتون بهتر شدن؟

سلام عزیزم من گفته بودم تو چله ی بعدی اسم منم بنویسی،شرمنده پاکش کن،ممنون  

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اینش منو خیلی داغ کرده راننده خاطی یک مراید داغون سوار بوده با حرص دیشب بخانوادم میگفتم اخه برای اخا ...

عجب ِآدمایی پیدامیشن به حق چیزای نریده ونشنیده 

خلاف کرده زبونشم درازه؟ عزیزم مگه شماازاول شکایت نکردید؟ پس حرف حسابش چیه؟

سلام عزیزم من گفته بودم تو چله ی بعدی اسم منم بنویسی،شرمنده پاکش کن،ممنون    

باشه

خداجای حق نشسته،توماه عزیزی هستیم،ان شاالله مامانتون زودی خوب شن.الهی آمین

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم