2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20428 بازدید | 3980 پست
سلام عزيز دلم نه فردا شروع ميشه گلم 🌹

ممنون 😘🌹

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام توروخداهشت ساله منتظرم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
ای بابا من اولین نفر پیام دادم اسمم نیست که؟؟؟؟    

سلام عزيزم من اسمتو نديدم به خدا كي پيام دادي حالا اشكال نداره با ما بخون احتمالا ليست سوم پر بشه اسمتو اونجا ميذارم ناراحتي نكن تمام مواردو رعايت كن باما بخون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم میخوام توروخداهشت ساله منتظرم

باشه عزيزم ليست كه پرشده اما شما با ما انجام بده هر روز برو شرايطم اول صفحه هست بخون اكه ليست سوم پرشد اسمتو ميذارم نگران نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام والتماس دعای خیر

ستاك جان ما اين ليست اسمارو از قبل جمع كرديم عزيزم امروز نبوده اشكالي نداره فقط با انرژي خوب و ايمان قري همراهي كن با ما خدا بخواد ٤٠ نفر ديگه جور بشن اسم تو روهم ميذارم تو ليست بعدي غصه نخور مگه خدا سرشماري ميكنه بيا عزيزم

سلام

خواستي بيا همراه ما باش اسمتو ميذارم تو گروه سوم هروقت تكميل شد شماهم هستي از الانم با ما همراهي كن بخون شرايطم برو بخون انجام بده

سلام به همه حاضر

سلام ليستو برو كپي كن اولين صفحه از فردا هم شروع ميشه شرايطم كه ميدوني بايد انجام بدي

عزیزم شما چقد انرژِ مثبتی .حتما میخونم 

قربونت برم از شما انرژي ميكيرم😘😘😘

میشه بگین چه دعایی بخونم؟چجوری؟من اصلا هیچی متوجه نشدم تاپیکو خوندم

بذار الان شرايطو مينويسم بخون