2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20427 بازدید | 3980 پست
ببخشید که اینو میگم ولی چرا تفکیک کردی میتونستیم همه باشیم  نه فقط  اونایی که بچه میخوان

ان شاءالله يروز براي همه ميذاريم چون دعايي كه گذاشتيم براي طلب فرزنده ما نخواستيم تفكيك كنيم عزيزم اميدوارم هركي هرچي از خدا ميخواد بدست بياره و حاجت روا بشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ببخشین ی سوال داشتم. مثلا من ک گروه اولم فقط برا اهضای اون گروه دعا میکنم دیگ؟یعنی چهل روزه تموم میش ...

اره عزيزم فقط گروه اولو انجام ميدي البته بقيش اختياري خودم براي دوتا گروه ميخونم چون ثوابش زياده اما شما گروه اول فقط 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه دو هم پر شده؟

اره عزيزم من اسماي جديدو مينويسم اگه ٤٠ تا شد كروه سومو ميزنم خواستي بنويسمت و در همين حين تا پر بشه با ما بخون و انجام بده ضرري نداره 

سلام مرسي كه همكاري كردي اسم بچه هايي كه حاضرن و تيك بزن ببين همه امروز حاضرن 

قربونت عزيزم منتظرم بچه ها بيان تيكاشونو بزنم اگه نيومدن تا شب شما خودت جايگزين كن ❤️

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
البته 💖

پس ميذارم شماهم هرروز همراهي كن با ما شرايطو كه گذاشته شده بخون 

اره عزيزم فقط گروه اولو انجام ميدي البته بقيش اختياري خودم براي دوتا گروه ميخونم چون ثوابش زياده اما ...

گلفام جون منم براي هر دو گروه ميخونم 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
قربونت عزيزم منتظرم بچه ها بيان تيكاشونو بزنم اگه نيومدن تا شب شما خودت جايگزين كن ❤️

دستت طلا ان شاءالله حاجت دلتو بگيري ديگه خودت اداره كن اينجارو بچه هايي كه جديد ميان اسماشونو بنويس اگه ٤٠ نفر بشن براشون يه گروه ميزنيم نه كه نشد بگو باهاتون اوجام بدن 

دستت طلا ان شاءالله حاجت دلتو بگيري ديگه خودت اداره كن اينجارو بچه هايي كه جديد ميان اسماشونو بنويس ...

چشم عزيز دلم اسامي رو مينويسم تعدادشون زياد شد گروه سوم بشن ☺️ 

ايشالا حاجت روا شي شما باني اين ختم بودي خبر مامان شدنتو بدي كلي ذوق كنيم 🌹

اومدم🙋از امروز شروع میشه؟ 

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
چشم عزيز دلم اسامي رو مينويسم تعدادشون زياد شد گروه سوم بشن ☺️  ايشالا حاجت روا شي شما باني اي ...

همه باهم ما شك نداريم يقين داريم اين ماه مامان ميشيم همه باهم اينو تو باورمون قبول كنيم بي شك ميشه

سلام و صبح بخير دوستاي خوشگل و خوب و عزيزم همتونو دوست دارم عاشقتونم كه با من همراهيد و قرار ماماناي اينده بشين الهي آمين 

خداروشكر كه بازم فرصتي شد باهم چهل روز باشيم و دعا كنيم 

اين ميسر نميشد جز با همكاري شما و ياري خداوند 

اميدوارم اخر اين ختم خيلياتون با دست پر برگردين و من شادي رو تو وجود شما ببينم 

از فردا ختم شروع ميشه همونطور كه ميدونين دوتا ليست تهيه شده كروه اول كه اساميشون تو صفحه ٢١٦ و گروه دوم كه اساميشون تو صفحه ٢١٧ هست لطف كنيد و حتما كپي كنيد تا داشته باشيد 

شرايط خامو هم كه كامل خوندين و بلدين 

گروه دوم اينجا هستن و دوست عزيزمون my princes قبول زحمت كردن كه هر روز اسم نفر جديدو بذارن و ختمو انجام بدن هدف از اين كار اين بود گروه ها باهم تداخل پيدا نكنن جون سري قبل بچه ها يكم قاطي ميكردن من اسم ميذاشتم خواستم تفكيك بشه خلاصه سوتفاهم نباشه همونطور كه تو اول شرايط اين سري كفته بودم 

ازتون خواهش ميكنم نكاتي كه كفتم رو رعايت كنيد و اينكه هر روزي كه تونستين بياين و اعلام كنيد داريد انجام ميدين بعضي بچه ها زحمت ميكشن هرروز اعلام ميكنن ممنونم ازشون بعضيا براشون مقدور نيست اشكال نداره اما هر وقت تونستن يه ندا بدن تا ما هم بدونيم كه دارم انجام ميدن 

ممنونم از همتون 

منتظر اعلام حضورتون امروز هستم هنوز خيليا نيومدن بجنبين نكنه حذف بشيدا 😁😁☺️☺️

يا علي