2777
2789
عنوان

فوري. خواهش ميكنم جواب بدين

2385 بازدید | 39 پست

سلام

ديشب مهموني بودم اومدم خونه ديروقت خوابيدم الان يه دفعه بيدار شدم ديدم چشمم درد ميكنه 

تو اينه نگاه كردم يكي از چشمام ورم كرده پلكم و تار ميبينه. كمي قرمز شده و چرك ازش درومده 

چرا يهو اينطوري شدم؟؟؟ دارم سكته ميكنم از ترس

تو رو خدا كسي نميدونه چرا؟؟؟؟ 

چيزي هم تو چشمم نرفته بود ضربه و اينا هم نخورده بود 

خدايا مرسي ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد آلوده شده

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
دستت كثيف بوده شايد  يا بيرون بودى گرد و غبار الوده رفته

شما راضی هستی از نی تی سایت

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

از دو طریق اینجوری میسه معمولا .یا عامل ویروسی یا عامل باکتریایی..عامل ویروسی ممکنه از هوا از فرد منتقل بشه و همراخ با گلودرد و عفونت در چسم و سایر بدن هست.شبیه سرما خوردگی شدید.عامل باکتریایی از طریق دست کثیف و لوازم رایشی و..درمان باکتریایی راحت تر از ویروسی هست و دوره اش هم کوتاهتره..چنتا قطره هس ک من نمیگم اسمشو تا دکتر برات تجویز کنه 

از دو طریق اینجوری میسه معمولا .یا عامل ویروسی یا عامل باکتریایی..عامل ویروسی ممکنه از هوا از فرد من ...

شما پرستارید

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!