2777
2789
عنوان

فوري. خواهش ميكنم جواب بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 39 پست
از دو طریق اینجوری میسه معمولا .یا عامل ویروسی یا عامل باکتریایی..عامل ویروسی ممکنه از هوا از فرد من ...

ميشه تا برم دكتر ناپريوين بريزم ؟؟؟ ضرر نداره باردارم؟ 

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای عااالیه. من برا بلفاریت دخترم مدام میزارم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
بعد دوروز ب اون یکی چشم هم سرایت میکنه

يه بار دو سال پيش شده بودم اينطوري ولي نه يهو. مريض شدم بعد اينطور شد الان در عرض ٢ ساعت اين اتفاق افتاد 

خدايا مرسي ❤️
يه بار دو سال پيش شده بودم اينطوري ولي نه يهو. مريض شدم بعد اينطور شد الان در عرض ٢ ساعت اين اتفاق ا ...

اونی ک مریض شدی عامل ویروسی بود ک معمولا هم آدرماه و دی ماه شیوعش بیشتر میشه.من سه سال پشت هم گرفتم امسال با مراقبت جلوگیری کردم

يه بار دو سال پيش شده بودم اينطوري ولي نه يهو. مريض شدم بعد اينطور شد الان در عرض ٢ ساعت اين اتفاق ا ...

شامپو روغن چای بگیر مخصوص شستشو چشم الوده هست. الان اسمشو بهت میگم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ميشه تا برم دكتر ناپريوين بريزم ؟؟؟ ضرر نداره باردارم؟ 

ناپروین معمولا برا حساسیت هست ک تو ارایشگاه ها استفاده میشه بیشتر.حساسیت حاصل استفاده از شی خارجی مث لنز ومژه..بهتره استفاده نکنی خودسر نخصوصا ک بارداری.

استارتر شامپو آیسول عاالیه. واجبه داشتنش

برا بعد از ارایش چشمم عالیه

خانم ها چشم پزشك بعد از ظهر هست.  تا اون موقع نفازولين يا ناپريوين بريزم عيب نداره؟؟؟ باردارم& ...

خودسر کاری نکن..اگه باردار نبودی باکتی ماید هم گزینه خوبی بود ولی همه اینا عوارص داره برا بارداری احتمالا

خودسر کاری نکن..اگه باردار نبودی باکتی ماید هم گزینه خوبی بود ولی همه اینا عوارص داره برا بارداری اح ...

ميترسمممم چيزي نشه چشمم 😔😔😔

خدايا مرسي ❤️