2777
2789

تو پست قبلیم عکس مبلای استیلمو گذاشتم بعد چندین سال دارم مبلامو عوض میکنم و خداروشکر اینجا چون خونم جاداره هم استیل میخرم هم راحتی البته ناهارخوری تو حال نمیزارم حالا برا راحتی چون نمیخوام خیلی خونم پربشه فقط برا نشیمن خودمون میخوام نیم ست بخرم(یه سه نفره دوتا تکنفره )ولی شوهرم مخالفه میگه نیم ست انگار مبل رو نصفه گذاشتیم میگه ال بخریم حالا بنظر شما ال قشنگتره یا راحتی نیم ست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نشیمن ال بگیر. آدم باید تو نشیمن راحت بشینه جلو تی وی پاهاشم دراز کنه یا گاهی دراز بکشه تی وی ببینه 😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
برای نشیمن ال بگیر. آدم باید تو نشیمن راحت بشینه جلو تی وی پاهاشم دراز کنه یا گاهی دراز بکشه تی وی ب ...

آخه یکی از دوستام ال داره میگه خیلی پشیمونم بعد یه مدت دلمو زده البته خونش کوچیکه و مبل دیگه ای نداره فقط یدست ال گذاشته 

به. کار دبگه ای ک‌میتونی بکنی . اینکه که مدل مبل چستر بخیری خیلی با کلاس میشه بزاری فقط جلوی تلویزون یه سه نفره جلو تی وی با دوتا نک نفره هم‌جدید اومده هم با کلاسه