2777
2789
عنوان

اونایی که ناخن کاشتن بیان 💅💅💅💅

3182 بازدید | 54 پست

خانمها میخوام ناخن بکارم اما میگن ناخن های خودم خراب میشن آیا درسته ..شما پشیمون نشدین از کاشتنش ..آیا ناخنهای خودم اگه بخوام بکارم خراب میشن ؟؟ و آیا درد داره موقع کار؟؟؟؟

میگن ناخونو میخوره اما خودم هنوز نکاشتم نمیدونم.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب نمیشه ولی من خودم شخصا چندشم میشه.خواهرم کزاشت قرار بود منم بزارم‌.مال اون و دیدم بدم اومد.ولی به روش نگفتم.گفتم خیلی خوشکله نخوره تو ذوقش

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

ناخن خودت رو خیلی نازک میکنه البته ناخن جدید ک در میاد حدود یک ماه طول میکشه تا داغونیاش بره البته اگر بخوایی دائم بکاری ک کاری نداری ناخن زیرش سالم باشه یا نازک،من یک ماه داشتم تا ناخن خودم رشد کرد بعد ناخن زیرش خیلی نازک و پوست پوست شده بود،ولی خبناخن جدید در میاد دیگه

درد که نداره فقط بعد کاشت تا چند ساعت ناخنت احساس درد یا سنگینی میکنه ناخن خودت هم فقط یکم نازک میشه و بعد این که کاشتو برداری نمیتونی ناخن تو بلند کنی باید چن هفته ناخن هاتو بگیری 

من ناخنکار بودم تا قبل از بچه دار شدنم،،،روی سطح صدف ناخن رو سوهان میزنن تا مواد روش بمونه این باعث میشه ناخن خودت نازک بشه،کسی که کاشت میکنه به نظرم زمانی کاشت کنه که میخواد مدتها ناخنش بلند باشه،دردم نداره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝