2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت من

6868 بازدید | 125 پست

دوستان کسایی که تاپیک قبلیمو دنبال کردن در جریانن که شوهرم سر یه دعوای الکی دخترمو برداشت برد، خلاصه همون شب ساعت یک نصفه شب آژانس گرفتم رفتم در خونه مادرش بچمو از اون حیوون گرفتم هر چند که بهم نمیدادنش و کار به کتک و فحش و دعوا و شکایت کشید ولی گرفتمش، ولی آتیشی که تو قلبمه قابل توصیف نیست، اون شب خونواده شوهرم هر حرف بدی که میتونستن بار من کردن و شوهرم نه تنها ازم دفاع نکرد که هیچ کتکم هم زد و طرف خونوادشو گرفت، آبجی بی همه چیزشم بچمو گرفته بود به زور میکشید و به من فحش میداد و بچه خودمو بهم نمیداد، اینا هم به کنار، چیزی که خیلی آتیشم زد این بود که شوهرم جلو خونواده اش گفت هرجوریه بچه رو ازت میگیرم شده میرم همه رفیقامو میارم که شهادت بدن که تو ج.ن.ده ای و باهات رابطه داشتن، خونواده اش هم که از اون ادمهای احمق‌دهن بینن فکر کردن داره این حرفو راست میگه و حتما من کاری کردم که این حرفو میزنه همشون ریختن سرم و هرچی خواستن بارم کردن، الانم گیر دادن به دختر بزرگم که باید بگی بابای باران بیاد ببردش شوهرم میگه اگه تو نگی خودم زنگ میزنم بهش ادرس میدم بیاد ببردش

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده مرتیکه کثافت 

ولی من دیگه فکر نمیکنم این زندگی درست بشه 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

دوتا دختر داري

بزرگه از ازدواج اولته؟؟؟

حق حضانت نداري مگه؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

وایی چه آدمایی پیدا مشن طلاقتو بگیر بچتم جای مهریت بردار اگهجای مهریت داد بده بهش  تنهایی بزرگ کنه تا پدرش دراد مطمئن باش میاد به دست و پات میفته

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
وایی چه آدمایی پیدا مشن طلاقتو بگیر بچتم جای مهریت بردار اگهجای مهریت داد بده بهش  تنهایی بزرگ ...

آدم دلش طاقت نمیاره لحظه ای از بچش دور باشه

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!

خدا این مردها رو لعنت کنه نمیدونم چرا در این موقع خدا اصلا وجود نداره چزا دین تو کشور ما هست و کثیف ترین کارها هم همین جا هست یعنی امام ها نمیبینند چرا همیشه همه سر شفا بیماران معجزه میبینند کسی تو این زمینه معجزه ای ندید.برایتان موج مثبت میفرستم همیشه بخندی عزیزم.