2777
2789
عنوان

کلینیک ناباروری ابن سینا کرج....دوستان کرجی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16531 بازدید | 38 پست

سلام منم تقریبا دوماهه میرم ابن سینا تازه رسیدم به جواب ازمایش و عکس رنگی که گفت همه چیز خوبه.روز نهم پری فولیکول ۱۷ داشتم این یعنی خوبه یا بد؟؟دکترمم یزدچی هست.بهم گفت یکراست برو ivf ولی خودم نخواستم گفتم اول iui کنم دوستان اگه کسی تجربه داره بیاد کمکم کنه

به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنم‌دعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌نه عزیزم...من‌نرفتم بیخیال شدم‌طبیعی باردار شدم‌

مریم جون شما بعد چندوقت باردار شدی؟ابن سینا کاری انجام دادی مثلا عکس رنگی؟

به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنم‌دعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏

منم‌عکس رنگی ازمایشهام خوب بود..

تجربه من..بیخیال بودن هست..من درست وقای بیخیال شدم...باردار شدم...

استرس از خودتون دور کنید...پیاده روی حتما داشته باشید..انشالله دامن‌همه دوستان سبز میشه بزودی زود

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
سلام‌عزیزم‌بعد از پنج‌سال... من‌مطب بیرون دکتر عکس رنگی نوشت...رعتم‌

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی من امشب پری شدم اعصابم خورده  فردا باید برم دکتر برا کارهای آی یو آی..اکثرا میگن بیخوده نرو

بستگی به بدن داره..خیلی ها با ای یو ا نتیجه گرفتن عزیرم..انشالله ماه بعد مامان‌میشی..توکل به خدا کنه...اکن‌بهتر میدونه صلاح ادم‌را ناامید نشو

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
بستگی به بدن داره..خیلی ها با ای یو ا نتیجه گرفتن عزیرم..انشالله ماه بعد مامان‌میشی..توکل به خدا کنه ...

ممنون عزیزم ان شالله.برام دعا کنید اگه نتیجه گرفتم میام اینجا میگم.امیدوارم شماهم بسلامتی بارت رو زمین بزاری