2777
2789
عنوان

خانم گل ها لطفا کسایی رو که عمدا سقط میکنن سرزنش نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که حرفی نمیزنم الان میترسم سر خودم بیاد😥چون به شدت از بچه ناخاسته میترسم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
توقع ندارین که بهشون بگیم افرین.خب جلوگیری رو گداشتن واسه اینایی که بچه نمیخوان.واسه چند لحظه هوس و ...

نه ولی متاسفانه جنبه انتقادو ندارن  سریع موضع گیری میکنن

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

من مامانم بعد ۲تا بچه دیگه بچه نمیخاسته بعد تولد من چند ماه بعدش باردارمیشه و مجبور میشه سقط کنه تو سقط میفهمه بچه دوقلو بوده دوتا پسر. الان بعدسالها همیشه خوابشون و میبینه میگه دوتا پسر تو یه جای مثل کویر میخام ببینمشون اما نکیذارن هنوز عذاب وجدان داره و ناراحت. خیلی بد نکنید نکنید.

والا.. این همه روش پیشگیری

روش پیشگیری زیاده ولی اگه خدا بخاد میشه.من خودم جفت بچههام ناحواسته بودن ولی شکر .شخصا مخالف سقطم.قبلش سعی میکنم طرف رو منصرف کنم اما بعدش دیگه هیچی نمیگم.سکوت میکنم.

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
همیشه هم به جلوگیری مربوط نیستا! یه کم زاویه دیدتونو عوض کنین  مثلا من نمیدونستم قراره بفهمم ش ...

من معتقدم بچه ناخواسته اي وجود نداره ولي با سقط در شرايط خاص هم مخالف نيستم 

چه بسا به دنيا اوردنش صدبرابر گناهش بيشتر ازسقطش هست...

شما هم كاملا حق داشتي

دقیقا.متنفرم ازکسایی که ببخشیداکیف حالشونو میکننو هیچی حالیشون نیست بعدا به فکرسقط میفتن خب عزیزم من ...

عزیزم هیچ روش جلوگیری  صد در صد نیس 

من کسی رو میشناسم که مشکل ژنتیک داشت و با همه جلوگیری باردار و مجبور به اقدام به سقط شد و قسم میخورم شخص دیگه ای توی فامیل مسخره ش کرد و چند سال بعد بچه معلول به دنیا اورد که بعد از دوهفته مرد هیچ وقت کسی رو محاکمه نکنید چون توی شرایطش نیستید

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اینم دیگه شانسش بوده دیگه 😓، احتمالش خیلی کمه . انگار اون بچه خیلی تمایل داشته دنیا بیاد ، کاش سقط ...

یاد آدم افتادم که میخان اعدامش کنن طناب پاره میشه خدا نمیخاد....عین همین بچه که اینجوری بوجود اومده خاستتتتتتت خدا فقط

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
یاد آدم افتادم که میخان اعدامش کنن طناب پاره میشه خدا نمیخاد....عین همین بچه که اینجوری بوجود اومده ...

خواست خداست كه پدركارگري كه سرپناه درستي ندارن و چهارتا بچه قد و نيم قد دارن كه هر شب آيا كسي دلش بسوزه كمكشون كنه واسه غذا يا نه بچه پنجم رو باردار بشه؟؟؟ 

والا به دنيا اوردنش خيلي گناهش بيشتر بود

عزیزم هیچ روش جلوگیری  صد در صد نیس  من کسی رو میشناسم که مشکل ژنتیک داشت و با همه جلوگیر ...

شما دارین میگین مسخرش کرده پس طرف دلش شکسته  خدا هم تو دل شکستس...ولی سقط عمدی هیچ توجیهی نداره شاید برای دیگران بله ولی برای من هرگز

عزیزم هیچ روش جلوگیری  صد در صد نیس  من کسی رو میشناسم که مشکل ژنتیک داشت و با همه جلوگیر ...

اونکه بچه معلول باشه خیلی فرق میکنه.درضمن من توشرایطش بودموخودم دومیمو ناخواسته باردارشدم ولی بااینکه نه ازلحاظ جسمی موقعیتشوداشتمونه مالی نگهش داشتم تازه دخترمم کوچیک بود.ولی خب این بارداریم تااینجاازهمه لحاظ بهترازقبلی پیش رفته یعنی میگم وقتی که خدامیده خودشم کمک میکنه امابعضیاایمانشون ضعیفه وفوری سقط میکنن.

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

قتل قتله

شرایط هم درش دخیل نیست

دقیقا مثل این میمونه یه نفر بگه دیروز بچه مو کشتم چون فقیریم یا مشکل داریم!

ما از عاقبت آدما خبر نداریم.اصلا در جایگاهی تیستیم که واسه حیات و مرگ یه موجود تصمیم بگیریم

شاید همون بچه که تو بدبختی دنیا اومد عاقبت خوبی داشته باشه

بعد من تو روایات خوندم کسی که بچه سقط میکنه تو قیامت صفی از آدما میان جلوش به عنوان مقتول!

طرف میگه من فقط بچه خودمو سقط کردم.ولی اونا میگن ما قرار بوده از نسل بچه تو به وجود بیاییم.پس تو قاتل همه مایی

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است