2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا

1716 بازدید | 43 پست

شوهرم تو کارخونه کار میکنه با حقوق ۱۵۰۰, تو شهر زندگی میکنیم یه واحد آپارتمان دوخوابه داریم که باید ماه ۴۶۰تومن قسطشو بدیم, حالا خونمونو ۱۱۰میلیون میخرن تصمیم گرفتیم خونه رو بفروشیم یه ۴۰میلیون هم پس انداز داریم میشه ۱۵۰تا بزاریم بانک با سودش و وام مسکن روستایی بگیریم تو روستامون خونه درست کنیم اینم بگم روستامون با شهر فقط پنج کیلومتر فاصله که ده دقیقه ایی میشه ماشین هم نداریم شوهرم میگه اگه اینکارو کنیم یک ساله میتونیم خونه رو درست کنیم و بعدشم وام بگیریم و یه ماشین خوب بخریم 

اگه شما باشین چیکار میکنین؟

من توروستا نمیتونم بمونم باهمین میسازم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من باشم نمیتونم. 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعد باز بیاین شهر برای زندگی؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

چقدر روستا دوس دارم خدایا

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

خونه شهر زود قیمتش افزایش پیدا میکنه ولی روستا به دلیل کند بودن پیشرفتش قیمت خونه کم میمونه معمولا

سالها بعد شاید متوجه تفاوت قیمت خونه شهرتون با خونه روستاتون بشید 

_آبنبات هستم_

خونتون رو ازدست میدین دیگه نمیتونید بخریدهاا

هیچ کس نمیاد خونه تو شهر رو بفروشه بره روستا خونه درست کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏