2777
2789

من بابت مشکل ایمنی بدنم دکتر زرنانی قرص پردنیزولون ۵ دادن و گفتن تا اخر هفته ۱۵ بخور بعد به مدت ۱۰ روز یه روز درمیون بخور و قطع کن

کسی تجربه ای درباره قطع کردن قرص داره؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

من مجرد بودم روزی پنج تا میخوردم دکتر خون داده بود 

پلاکتم پایینه

بعد نکنه تازه فهمیدم پردنیزولون رو باید روزی یکی میداده بهم نه پنج تا 

خانم ها خیلی دقت کنید چون نازایی میاره 

لطفا اطلاع بدید به کسی اگه میخوره 

من چند تا دکتر عوض کردم همشون گفتن اون خیلی احمق بوده بهت پنج تا روزی گفته بخور

چون مجرد بودم باعث تخمدان ضعیف میشه 

خیلی دقت کنید 😊

استارتر عزیز ببخش گفتم اینو بقیه بدونن کسی مثل من نشه خدا نکرده😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع کردنش باید اروم اروم قطع بشه 

همون که دکترت گفته انجام بده عزیزم😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من پارسال دو ماه خوردم البته باردار نبودم شما چرا میخوری چی تو آزمایشت بالا بود میدونی؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
هرچی دکترت می گه .یعنی حالانی نی سایتیها ارجحترازدکترتون شدند؟؟؟؟؟ ازدکترزنان بپرس

نه عزیزم خواستم ببینم برا همه قطع کردنش این مدلیه

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
من مجرد بودم روزی پنج تا میخوردم دکتر خون داده بود  پلاکتم پایینه بعد نکنه تازه فهمیدم پردنیز ...

خواهش می کنم عزیزم خوب کردی گفتی. من دکتر ایمونولوژی بهم دادن

قطع کردنش باید اروم اروم قطع بشه  همون که دکترت گفته انجام بده عزیزم😊

شماهم خوردی ازین دارو؟

انشالله خودتون نی نی سالم باشین ولی،درمورد سوال چیزی نمیدونم 

ممنونم عزیزم دعا کنین برام

من پارسال دو ماه خوردم البته باردار نبودم شما چرا میخوری چی تو آزمایشت بالا بود میدونی؟

من ایمنی بدنم یکم مشکل داشت تو ازمایشم انتی تی پی او و انتی تی جی بالا بود که دکتر ایمونولوژی این قرصو داد از هفته ۶ بارداری

خواهش می کنم عزیزم خوب کردی گفتی. من دکتر ایمونولوژی بهم دادن

😊

من دکتر آنکولوژی بهم دادن ...

انشالله بچه ی نانازت به خوبی سلامتی به دنیا بیاد 😊

اصلا نگران نباش 

دکتر صلاح دونسته بهت داده 

قشنگ روی تقویم علامت بزن روزها رو بعد بخور سر ساعت 

من اطلاع ندارم برای شما چرا دادن 

من پلاکت خونم پایینه 

پردنیزولون برای سیستم ایمنی بدن تجویز میشه 

قطع کردنش هم مثلا اگه سه تا روزیه 

بعد دو سه روز دو تا میخوری 

بعد دو سه روز یکی میخوری 

قطع میکنی 

ولی شما قشنگ اون حرفی که دکترت گفته رو انجام بده که خوب بشی 😊

😊 من دکتر آنکولوژی بهم دادن ...

اهاا انشالله که همیشه سلامت باشین احتیاج به دارو نباشه عزیزم

انشالله بچه ی نانازت به خوبی سلامتی به دنیا بیاد 😊 اصلا نگران نباش  دکتر صلاح دونسته بهت داد ...

ممنونم عزیزم منم برا همون سیستم ایمنی دادن . چون یه بار انتقال ناموفق داشتم رفتم ازمایشات ایمنی انعقادی رو دادم و دکتر بهم این دارو دادن.روزی یه ۵ میل میخوردم که الان یه هفتس یه روز در میون کردم تا چند روز دیگه به امید خدا قطعش کنم