2777
2789
عنوان

بچه ها کمک، عروووسی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 81 پست
میسی 😍 اگه خودت درست نیکنی گلشو مصنوعی بگیر نشینی با لباس عروس دست گل درست کنیا😂 راستی دست گل اج ...

ا چه جالب اجاره دسته گل عروس نشنیده بودم

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه کارشو رفت دید؟ مثلا یه شب که تالار عروسیه ادم بره هم غذارو تست کنه هم رفتار پرسنلو ببینه هم کار ...

غذا رو که اره میشه تست کرد .رفتار پرسنل هم همون اول شوهرت حالا نفری ۵تومن یا ۱۰ تومن انعام بده اوکی میشه برای دی جی هم هرچی اهنگ میخوای خودت بهش بگو مثلا ی رقص با شوهرت داری دیگه با دی جیت هماهنگ کن 

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین
ازگل فروشیابگورزلمسی میخوام،تالمسش نکنی متوجه مصنوعی بودنش نمیشی براهمین اسمش گل لمسیه مال من رز قرم ...

چقدر جالب! اصلا نشنیده بودم تاحالا. فقط رز داره یا گلای متنوعی داره؟

اها محلش خوب نیست خودش یه بحثه مهمه  ان شاالله که همه چی خوب پیش میره

اره محلش خوب نیست وگرنه نقشه خونه بدک نیست به قول تو آدم یه دستی سر و روی خونه میکشه. 

غذا رو که اره میشه تست کرد .رفتار پرسنل هم همون اول شوهرت حالا نفری ۵تومن یا ۱۰ تومن انعام بده اوکی ...

چه خوووب مرسی. چقدر اطلاعاتت کامله من هیچی بلد نیستم... خوش به حالت

چقدر جالب! اصلا نشنیده بودم تاحالا. فقط رز داره یا گلای متنوعی داره؟

همه نوعش هست ولی معمولابرادسته گل عروس رزمیبرن

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چه خوووب مرسی. چقدر اطلاعاتت کامله من هیچی بلد نیستم... خوش به حالت

خواهش میکنم عزیزم.من چون تازگی چندتا عروسی نزدیک داشتیم اینا رو میدونم 😅

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین
اوهوم  تقریبا کی میشه عقدتون؟؟؟

ما رسممون عقد و عروسی یه روزه. ولی ممکنه برای بعد ایام فاطمیه عقد کنیم بریم تو صف درخواست وام. عروسیم بخوایم کنیم میفته سال بعد

خواهش میکنم عزیزم.من چون تازگی چندتا عروسی نزدیک داشتیم اینا رو میدونم 😅

چقدر خوبه که دقتت بالاست. من هیچکسو ندارم یادم بده مامانمم که اصلا بلد نیست. تو نو عروس خیلی مطالعه کردم ولی احساس میکنم اینجا حرفها صادقانه تره بعضی مواقع و جنبه تبلیغاتی نداره.