2777
2789
عنوان

بچه ها کمک، عروووسی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 81 پست
چقدررر جالب لمسی نشنیده بودم، اتفاااقا من انقدر دوست دارم یه سری کارا رو خودم کنم ولی اطلاعاتی ندارم ...

اینستا نداری؟؟ 

اونجا خیلی چیزا میتونی یاد بگیری 

به تظرم اگه نداری نصب کن اونجا ارایشگرا کاراشونو میذارن میتونی نمونه کارارو ببینی انتخاب کنی 

کلی ایده های خلاقانه هم میتونی پیدا کنی 

این گلاسی که من گذاشتم دقت کنی هیچ چیز خاصی ندارن میتونی خودت درستشون کنی گلاشو بخر دورش کناف یا مروارید بچسبون 

💚💜You and me together, nothing is better

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاش خوب نیس؟  یه خورده ترو تمیزش کن همونجا بشینین خب  بعد اینکه به نظرم جهازتو بخری بهتر ...

نه زیاد خوب نیست، خیلی داغونه ارزش بناییم نداره حتی. برای همین جهاز نمیبرم وسایل اونا هست از همونا استفاده میکنم، جهازمو برای خونه خودم میبرم یه دفعه. 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
اینستا نداری؟؟  اونجا خیلی چیزا میتونی یاد بگیری  به تظرم اگه نداری نصب کن اونجا ارایشگر ...

چرا دارم حتما سرچ میکنممم. اره اگر بشه خودم درست کنم استقبال میکنم

نه زیاد خوب نیست، خیلی داغونه ارزش بناییم نداره حتی. برای همین جهاز نمیبرم وسایل اونا هست از همونا ا ...

یعنی خیلی بده؟ 

رنگ بزنین و یه کارای کوچیک بکنین توش بشینین فوقش بعد چند سال تو همون حیاطش خرد خرد بسازین 

ویلاییه یا اپارتمانی؟ 

خود دانی عزیزم

💚💜You and me together, nothing is better
یعنی خیلی بده؟  رنگ بزنین و یه کارای کوچیک بکنین توش بشینین فوقش بعد چند سال تو همون حیاطش خرد ...

نه خیلی بد نیست ولی محلش خوب نیست. آپارتمانیه گلم. 

چقدررر جالب لمسی نشنیده بودم، اتفاااقا من انقدر دوست دارم یه سری کارا رو خودم کنم ولی اطلاعاتی ندارم ...

ازگل فروشیابگورزلمسی میخوام،تالمسش نکنی متوجه مصنوعی بودنش نمیشی براهمین اسمش گل لمسیه مال من رز قرمزه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚