2777
2789
عنوان

بچه ها کمک، عروووسی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 81 پست

چرا مامانت ميگه شوهرت جهاز نده ما ميخريم؟ خونه هم كه نخريدين؟ برا مراسم هم ك خيلي ميخواي كوتاه بياي

اين همه كنار اومدن خوب نيست. شوهرت ميگه چقدر زن گرفتن راحت بود برم سراغ دومي😅😅

من خیلی سخت برام لباس پیدا میشه چون قدم 148 سانته و فوق العاااااده ریز نقشم 

اوخخخخییی😍

پیدا میشع 

کفش پاشنه بلند بپوشی همه چی حله 

پاشنه 15 سانتیش قدتو میکنه 163 خوبه دیگه 

راحت پیدا میشه نگران نباش

💚💜You and me together, nothing is better

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع تر بگیرین چون نزدیک عید بشه بدتر بالا میرع  جهازم اگه مامانت بده خیلی به نفعتونه به هر حا ...

قربونت برم خوب شد گفتی خداکمکمون کنه بشه زودتر بخریم... دقیقاااا، همش دارم با شوهرم حرفشو میزنم... ایشالا مبااااارک باشه خانممممم به دل خوش عزیزدلممم

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
ميخواين برين بعد مراسم خونتون؟ اگه اره حتما جشن بگير تو تالار و لباس عروس بپوش ب حرف مامانت نكن. بع ...

بله اگر جورمون جور بشه عروسی بگیریم میریم سر زندگیمون... اگرم نشه که عروسی نمیگیریم... منم با شما موافقم احساس میکنم تو دلم میمونه اگر یه مهمونی کوچیک نداشته باشم چون اصلا اهل ریخت و پاش و چیزای آنچنانی نیستم ولی یه مهمونی نقلی رو واقعااا دلم میخواد... وای چقدر خوب من فکر میکردم حتما باید یه تشریفات بیارم برای تالار اینجور باشه خیلی خوب و راحت میشه کارم، ممنونتم کلیییی 

راستی من چنتا مدل دست گل دارم فک نکنم خیلی گرون در بیاد طبیعی  و اینکع میتونی تاجتو با دست گلت ...

وای اینا چه شاد و قشنگن خصووووصا دومی

نه دیگه البته توی مشهد اینطوریه که تالار که میگیری خدمات مثل پذیرایی با خود تالاره فقط میوه و شیرینی ...

اینجوری باشه خیلی خوشحال میشم، آخیش یه استرس بزرگ از رو دوشم کم شد

دی جی هم خود تالار داره 

میشه کارشو رفت دید؟ مثلا یه شب که تالار عروسیه ادم بره هم غذارو تست کنه هم رفتار پرسنلو ببینه هم کار دیجی رو؟ 

ببین از من ب تو نصیحت،پول جاهاز و عروسی و تشریفات رو بزنید خودتونو بچلونید و ی خونه 50 متری بخرید،بی ...

عیییین حرف مامانم... واقعا م تو این زمونه مستاجری مکافاته   

اینجوری خوبه  سعی کن بیشتر دنبال عکاسایی باشی که اتلیه ندارن چون منصف ترن  خواهش میشهههه ...

اره پیشنهادت خیلی خوب بود... چرا اونجام هستش. ممکنه بریم اونجا. فعلا که گذاشته برای فروش اگر فروش نره میرم اونجا میشینم که در اینصورت جهازم نمیبرم چون وسایل اونا هست پول جهازو میگم مامان بده به خودمون طلا اینا بخرم. 

اره پیشنهادت خیلی خوب بود... چرا اونجام هستش. ممکنه بریم اونجا. فعلا که گذاشته برای فروش اگر فروش نر ...

جاش خوب نیس؟ 

یه خورده ترو تمیزش کن همونجا بشینین خب 

بعد اینکه به نظرم جهازتو بخری بهتره 

حدااقل یکمشو بخر مثل مبل و تختو اینا 

💚💜You and me together, nothing is better
دسته گلتواگه برات مهمه ومیخوای نگهش داری بنظرم بروگل لمسی بگیر دسته شون کن وبایه ربان وچهارتابرگ دست ...

چقدررر جالب لمسی نشنیده بودم، اتفاااقا من انقدر دوست دارم یه سری کارا رو خودم کنم ولی اطلاعاتی ندارم، مثلا همین گل لمسیو از کجا میتونم تهیه کنم؟ حتی تو فکرم هست تور سرمم خودم درست کنم.

چرا مامانت ميگه شوهرت جهاز نده ما ميخريم؟ خونه هم كه نخريدين؟ برا مراسم هم ك خيلي ميخواي كوتاه بياي ...

پس زیادم کوتاه نیام، نه؟