2777
2789
عنوان

پسر آبجیم دنیا اومددد بسیار خوشحالیم ،دایی شدم :-)

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 88 پست
خوش به حالتون شما پسرا چقدر سریع فراموش میکنید .........رمزتون رو به ما دخترا هم بگین

مناسفانه خانوما اسیب میبینن.. رمز خاصی نداره.. تا قبل اینکه مطمئن نشدید به ازدواج ب طرف مقابل دل نبندید

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو نمیخوای بزاری؟؟؟؟

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
اخی 😭 🤔یعنی داداش منم این حس و پیدا میکنه شب عروسیم🤔😂 ما که مثه تام و جریم باهم

درخواست دوستی بفرستم برات؟😂😂من کاربر قدیمی هستم هاا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ببخشید اصلا منظور بدی نداشتم..گفتم که فقط برای کنجکاوریه..چون اقایون دوس ندارن از خانوم ها مشورت بگی ...

خواهش میکنم من بر سر موضوع ازدواجم مشورت کردم خداروشکر نتیجه هم داد

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
اخی 😭 🤔یعنی داداش منم این حس و پیدا میکنه شب عروسیم🤔😂 ما که مثه تام و جریم باهم

هروقت میرم خونشون دعوامون میشه شوهرمم میگه دیگه نمیبرمت خونه مامانت منم میگم ببر دیگه دعوا نمیکنم ولی باز همون آش و همون کاسه😍😍😍😍

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه  
درخواست دوستی بفرستم برات؟😂😂من کاربر قدیمی هستم هاا

😂😂😂 ن عزیزم راحت باش منظورم شماها نبودین ک 😘😘

😶 اون روز یه ساناز بود

من پذیرفتم 😐 بیشعور اومده خصوصی حرف میزنه بعد میگه راسی ی چیزی من پسرم😐 روی صحبتم با ساناز و سامان بود😐😂

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

هروقت میرم خونشون دعوامون میشه شوهرمم میگه دیگه نمیبرمت خونه مامانت منم میگم ببر دیگه دعوا نمیکنم ول ...

عه تو کوچیکتری ک 

من ازون‌بزرگترم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

نه من ۵سال ازش کوچیکترم

من ۴ سال بزرگترم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی تبریک میگم. برادر منم 26 سالشه، اختلاف سنیمون کمه و خیلی با هم صمیمی هستیم، این حس و حال خیلی خوب برام قابل درکه... ان شاالله خدا حفظش کنه مهرسام کوچولو رو و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه... 

😂😂😂 ن عزیزم راحت باش منظورم شماها نبودین ک 😘😘 😶 اون روز یه ساناز بود من پذیرفتم 😐 بیشعور او ...

😂😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم