2777
2789
عنوان

پسر آبجیم دنیا اومددد بسیار خوشحالیم ،دایی شدم :-)

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 88 پست
دیگ نزنید تو ذوقم :-) 

نه برو ذوق کن و خوب بخواب 

چون از فردا خواهرت تلپ میشه خونتون😆 اینقد ونگ ونگ میکنه بچه  و قهوه ای میکنه دایی شدن از یادت میره

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخههه ادیت نکن داداشتو چطور دلت میاد عوضض یه خواهر زاده گوگولی براش بیار کیف کنه😍

خودش هی میگه آبجی کی میاری گفتم معلوم نیست اونسری مامانم بهش گفت یدونه سقط کرده چشماش پراشک شد منو بغل کرد خیلی دوست داشتنیه از صدتا خواهر بهتره

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه  
مبارکه..قدمش خیرباشه..ی سوال داشتم..دوس داشتی ج بده..فضولی هم نیست فقط کنجکاویه..چجوری بااین سایت اش ...

ح اتفاقی.. نی نی سایت خ گسترده هست..

من ن هیزم ن قبیح.. تا الانم فقط مشکلاتمو مطرح میکردم تاپیکام هستن..  

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
خودش هی میگه آبجی کی میاری گفتم معلوم نیست اونسری مامانم بهش گفت یدونه سقط کرده چشماش پراشک شد منو ب ...

اخی چ بااحساسه😄

چندسالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

دایی ‌پس جریان خواستگاری با اون خانم چی شد ؟؟به سلامتی قبول کردن فردا تاپیک بزنی پدر شدم 😍

چ.خوب ک پرسیدید.. ن همه چی کنسل شد.. خداروشکر زودتر از چیزی ک انتظار داشتم از فکرم رفت..

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
ح اتفاقی.. نی نی سایت خ گسترده هست.. من ن هیزم ن قبیح.. تا الانم فقط مشکلاتمو مطرح میکردم تاپیکام ه ...

ببخشید اصلا منظور بدی نداشتم..گفتم که فقط برای کنجکاوریه..چون اقایون دوس ندارن از خانوم ها مشورت بگیرن..یعنی ی جورایی قبولشون ندارن نظریات خانمارو

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
۲۳سالشه خیلی شب عروسیم اونقدر گریه کردش

اخی 😭 🤔یعنی داداش منم این حس و پیدا میکنه شب عروسیم🤔😂 ما که مثه تام و جریم باهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی قضیه ازدواجتون چی شد؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم