2777
2789
عنوان

یه مشورت بامامان های باتجربه

79 بازدید | 8 پست

سلام یه پسر دارم ۴سالشه و دلمون دوباره بچه میخواد از اونجایی که سر پسرم خیلی اذیت شدم تردید دارم الان بچه دار بشم حس میکنم بچه ام هنوز به رسیدگی نیاز داره نظرتونو وتجربتون رو لازم دارم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
زیاد فاصله نده.سنه بچتون خوبه  بزار یه ابجی یا داداش داشته باشه باهاش بازی کنه

پسرم هرروز خواهش میکنه میگه مامان برام نی نی بیار اما خودش خیلی اذیتم کرد تازه دارم نفس راحت می کشم دل من برای بچه غش میره موندم چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم 4سال و نیمه باردارم پسرم خیلی عاقله و فهمیده است خدا روشکر مشکلی نداریم

پیه سلامتی پس منم آقایی برای خودش اما مریض زیاد میشد خواب نداشت سه سال گذشته خیلی پیر شدم اطرافیانم بهم میگن خیلی رو داری که دوباره دلت بچه میخواد تازه به آرامش رسیدی اما چه کنم که دلم یه فرشته کوچولو میخواد

پسرم هرروز خواهش میکنه میگه مامان برام نی نی بیار اما خودش خیلی اذیتم کرد تازه دارم نفس راحت می کشم ...

خب عزیزم یکشو بیار دیگه راحت شو. 

اونوقت هم پسرت هم بازی داره و هم خودت راحت میشی. 

دیگه تا چند ساله دیگه اگه خواستی بچه ی سومم بیار اگه هم نخواستی خودت میدونی

فقط نذار بچه اولت تنها بمونه

خب عزیزم یکشو بیار دیگه راحت شو.  اونوقت هم پسرت هم بازی داره و هم خودت راحت میشی.  ...

کاش میتونستم راحت تصمیم بگیرم اگه بچه بعدی هم اون جوری اذیتم کرد چی به درس و مدرسه وزندگی پسرم لطمه نمیزنه

پیه سلامتی پس منم آقایی برای خودش اما مریض زیاد میشد خواب نداشت سه سال گذشته خیلی پیر شدم اطرافیانم ...

به حرف مردم گوش نکن به حرف مردم باشه هیچ وقت نباید بچه دار بشیم. همش دخالت میکنن. 

من خودم هجده سالم بود عروسی کردم همه دخالت میکردن و میگفتن داشگاه میری تو شهر غریبی بچه دار نشو ولی من نوزده سالم دخترم به دنیا اومد الان دخترم همه ی زندگیمه. 

هم دارم زندگیمو میکنم هم درسمو میخونم خیلیم خوشحالم که گذاشتم یه فزشته کوچولو بیاد تو زندگیم

پیه سلامتی پس منم آقایی برای خودش اما مریض زیاد میشد خواب نداشت سه سال گذشته خیلی پیر شدم اطرافیانم ...

بچه ها همه تو این سن زیاد مریض میشن ولی پسرم بی خواب نبود.این جور مشکلات نداشتم