سلام یه پسر دارم ۴سالشه و دلمون دوباره بچه میخواد از اونجایی که سر پسرم خیلی اذیت شدم تردید دارم الان بچه دار بشم حس میکنم بچه ام هنوز به رسیدگی نیاز داره نظرتونو وتجربتون رو لازم دارم
خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پسرم 4سال و نیمه باردارم پسرم خیلی عاقله و فهمیده است خدا روشکر مشکلی نداریم
پیه سلامتی پس منم آقایی برای خودش اما مریض زیاد میشد خواب نداشت سه سال گذشته خیلی پیر شدم اطرافیانم بهم میگن خیلی رو داری که دوباره دلت بچه میخواد تازه به آرامش رسیدی اما چه کنم که دلم یه فرشته کوچولو میخواد
خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
پیه سلامتی پس منم آقایی برای خودش اما مریض زیاد میشد خواب نداشت سه سال گذشته خیلی پیر شدم اطرافیانم ...
به حرف مردم گوش نکن به حرف مردم باشه هیچ وقت نباید بچه دار بشیم. همش دخالت میکنن.
من خودم هجده سالم بود عروسی کردم همه دخالت میکردن و میگفتن داشگاه میری تو شهر غریبی بچه دار نشو ولی من نوزده سالم دخترم به دنیا اومد الان دخترم همه ی زندگیمه.
هم دارم زندگیمو میکنم هم درسمو میخونم خیلیم خوشحالم که گذاشتم یه فزشته کوچولو بیاد تو زندگیم