2777
2789
عنوان

اسم ترکىبى با فاطمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 37 پست
منم با اسم هاى تک موافقم ولى همسرى دوست داره که فاطمه باشه حالا من خاستم اسم فاطمه با ى اسم دىگه ترکىب بشه ولى متاسفانه اطمى به دلم نمىشىنه, البته از اسم فاطمه هلىا خوشم اومد ولى همسرى مىگه زىاد جالب نمىشه
آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه سر به فراوانی اسمهای ثبت شده ثبت احوال بزنید متوجه می شید که نام فاطمه در تهران و بعد هم ایران جزو نخستین نام های انتخابی دختر هست...من هر سال نگاه میکنم اسم فاطمه و زهرا رو میبینم که جزو سه تا اسم اوله.... پس مطمئن باش این اسم قدیمی نمیشه هیچوقت که بخوای مثلا هلیا رو بچسبونی بهش....
این فقط راجب اسمهای مذهبی نیست که ممکنه بچه تو اینده بدش بیاد،من فک میکنم بچه ها از اسمهای اجق وجق هم ناراحت میشن و دراینده اعتراض میکنن،پس ربطی به مذهبی بودن نبودن نداره
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....
قبل از انتخاب اسم یه نکته رو در نظر بگیر دوستم اینکه اسم اگه سیلابش بیش از چهارتابشه ناخوشایند میشه حالا میخواد هرچی باشه .....مثال : فاطمه : فا ... ط.... مه سه سیلابه ولی فاطمه زهرا فا...ط... مه ... زه .... را 5سیلابه پس اسمه سنگینیه مثال امیر : ا... میر دو سیلابه امیر حسین : ا..میر ... ح ... سین .... چهارسیلابه و یه اسمه ترکیبیه مناسبیه
اللهم صل علی محمد وال محمد