2777
2789
عنوان

اسم ترکىبى با فاطمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت به نظرم اسمای ترکیبی این شکلی آدم رو یاد رودرواسی افتادن با خدا میندازه. یا اسم مذهبی دوس دارین یا ندارین. واقعا ترکیب زشتیه به نظرم
خدا با ما نشسته چای مینوشه······
به نظرم زهرا قشنگتر از فاطمه است
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
فاطمه زهرا
برای حاجت رواییم فقط یک صلوات بفرستید.ممنون
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا ضامن آهو به دادم برس إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجا عَاجِلا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،
خواهش میکنم ترکیب نکن اسم دختر ترکیبی اصلا قشنگ نیست به قول دوستمون خصوصا با ایرانی ترکیب مسخره ای میشه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
فاطیما خیلی قشنگه من عاشق اسم فاطیما هستم در اروپا به فاطمه میگن فاطیما
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
اصلا ترکیبش جالب نمیشه خیلی بد میشه خود فاطمه هم (با احترام به حضرت فاطمه) بنظر من اسم مناسبی برای این دوره نیست. حداقل 20 تا فاطمه میشناسم که وقتی بزرگ شدن اسم دیگه ای برا خودشون انتخاب کردن و به همه گفتن به اسم جدید صداشون بزنن
فرحانه جون ملاک اطراف ما نیست منم دور بر خودم خیلی ها رو میشناسم اسمشون فاطمه است و بدشون هم نمیاد از اسمشون... بستگی به جو خونواده داره.... ولی اسم فاطمه اسمی هست که هیچوقت کهنه نمیشه...مثل علی و محمد....
اره عزیزم جو شهر و محل زندگی و خونواده هم خیلی مهمه. بنظر من فقط خونواده های واقعا مذهبی که با افرادی مثل خودشون معاشرت دارن و بچه رو هم مدارس مذهبی ثبت نام میکنن یا کلا توی شهر مذهبی زندگی میکنن باید این اسمو بذارن
کهنه که نمیشن ولی خب باید شرایط جامعه رو هم در نظر گرفت مثلا همین علی رو اکثرا دیگه امیر علی یا علیرضا میذارن که شیکتر باشه ولی فاطمه رو واقعا نمیشه با اسم دیگه ای ترکیب کرد بعضیا هم نازنین فاطمه میذارن که خب رسما همه میگن نازنین.دیگه چه کاریه الان صاحب تاپیک تو امضاش نوشته فاطمه هلیا. چرا اخه؟ مگه ادم با خودش رودروایسی داره. وقتی میدونیم ممکنه فاطمه بذاریم و دو روز دیگه بچه به اسمش اعتراض کنه اصلا چرا باید بذاریم.یه اسم امروزی انتخاب کن خیال خودتم راحت کن گلم(با صاحب تاپیک بودما خخخ)