2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی حیاتی

2051 بازدید | 171 پست

کسایی که قبل از ازدواج دوست پسر داشتید شده شوهرتون فهمیده باشه؟من که فهمید و یه مکافاتی شد

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه‌من نگفتم بهش‌خیلی پیشش جانماز آب میکشم😂

😂😂😂

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

دوس پسرم بود شوهرم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
نه‌من نگفتم بهش‌خیلی پیشش جانماز آب میکشم😂

نمیترسی بفهمه؟

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

چطوری فهمید خب؟خودتون گفتین؟دوستی کسی رفت گفت بهش؟

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مال منم فهمید و مکافاتی شد

دوست پسر کثافتم رفت بهش گفت😭😭😭😭

دوست پسر نه. اما ۱ بنده خدایی نزدیک خونمون لوازم خونگی داشت که من و همسرم(همسایه هستیم) از اون خرید می کردیم. اون بنده خدا پیشنهاد داده بودیم ۱ مدت باهاش بودم برای آشنایی بعد که دیدم به هم نمی خوریم دیگه داخل مغازش نرفتم.

بعد ازدواج چند بار همسرم گیییر که بریم اینجا خرید کنیم من بهانه میاوردم آخرش مجبور شدم دلیلشو بگم اما بلا نسبت شما مثل س... پشیمون شدم.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

ن تو سنی نبودم داشته باشم

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️