2777
2789

اقا درد سینه ک میگن اوایل بارداریه چجوریه! ؟ 

من سینه سمت چپم هراز گاهی تیر میکشه و احساس میکنم سنگین شده نوکش زیاد درد نمیکنه ولی کنار سینم تقریبا زیر بغلم درد میکنه سینه سمت راستم هم بعضی وقتا تیر میکشه 

!؟ طبیعیه ایا! ؟ بعد نفس تنگی چی داشتین! ؟ 

ینی باردارم!!!!  

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

ارع طبیعیه ..اگه ماهایه اخرته بخاطره شیره

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نوک سینه هام درد میکرد  شاید برای شما علایم کیست سینه باشه

چمیدونم همه بهم میگن حامله ای میگم چراااا میگن چشمات مثل حامله هاس شکمم یکم بزرگ شده 

😁نه فعلا معلوم نیست کههه باردار باشممم 

اها .شاید بخاطر پریودی باشه .

فک کردم بارداری 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
درسته زیربغله

عاقا تنگی نفس چی! ؟ من همش احساس میکنم نفسم کم میاد. خودت وقتی باردار بودیو از نداده بودی احساس میکردی!! 

من که توی اقدامم. فقط سینه راستم درد میکنه بیشتر نوکش و سنگینه. گهگاهی سینه چپم. اینقدر منو ترسوندن که رفتم سونو و معاینه دکتر. 

مگه میشه درد بارداری فقط توی یکی ازسینه ها باشه؟

من که توی اقدامم. فقط سینه راستم درد میکنه بیشتر نوکش و سنگینه. گهگاهی سینه چپم. اینقدر منو ترسوندن ...

وای گل گفتییی  من همش استرس دارم میگم نکنه مشکل قلبی باشههه نکنه سرطان باشه! 

بخدا داغونممممم له له حالا فردا بی بی چک بخرم ببینم چی میشه. 😢😢