2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارجم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 100 پست

وقتی شوهرت گفته چرا برا خودت کفش نمیخری یعنی خسیس نیست.اشتباه از خودته وقتی بهت پول میده چرا خرج خونه میکنی.اون باید خرید خونه رو بکنه.منم اوایل ازدواجم شوهرم به شدت خسیس بود کلا خانوادگی اینجوری بودن.حالا بیا ببین امکان نداره بگم من لباس میخوام نخره.البته اگه نداشته باشه بحثش جداست.از اول عادتش دادم منم خرج دارم.یه مدت که تازه خونه خریده بودیم مجبور بودیم قناعت کنیم ولی بازم یه کم که دستمون باز شد شروع کردم به لباس خریدن چون بازم داشت بد عادت میشد 

خدایا فقط صبر  
یه چیزدیگه من تجربه کردم زیادی ازمرداتعریف نکنین پرومیشن

من همش تعریفشو میکنم ولی یهو یوقت ی چی بهش میگم که کلا خشکش میزنه . تا یمدت همه تعریفا میره رو هوا خخخخخخ 

خودش میگه تو ادم رو میبری بالا ی بالا بعد یهو میزنی زمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال خانوما.من ۵ ساله ازدواج کردم ۳ سال اول با خیلی چیزا درگیر بودیم که گفتن نداره الان حدود ۲ ساله که زندگیمون روبه راه شده.و شوهرم کارش ازاده ولی خوبه خدارو شکر چون ۳ سال اول زندگیمون از دست رفته این ۲ سالو خیلی تلاش میکنه و پول درمیاره خدارو شکر یه ماشین واسه خودمون و نصف ماشین سنگین با بابامو تونستیم بخریم .الان خیلی درگیر خرید خونه ایم و داریم واسه اون پول جمع میکنیم .من از نظر لباس و خیلی چیزا مثلا مسافرت و ارایشگاه نمیرم لباسم اگه مثلا کفشم پاره شه میخرم شوهرمم خدایش همین جوره اهل خرید لباس نیست تا وقتی که کهنه نشه .خودم صورتمو مرتب میکنم و رنگ مو میزارم و کارای دیگه به نظرم حیفه تو این شرایط پولو خرج کارای متفرقه کنم وقتی روز به روز همه چی گرون میشه نمیخوام با خرجای الکی از زندگی عقب بیفتم دوس ندارم موقع پیر شدن مستاجر باشیم و یا دستمون جلو کسی دراز شه .ناگفته نماند که صفر تا صد پول خونه هن دست منه و حق خرید وقسط و ... با منه ولی با حرفای شما مردد شدم یعنی طرز فکرم اشتباهه؟

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊
یه سوال خانوما.من ۵ ساله ازدواج کردم ۳ سال اول با خیلی چیزا درگیر بودیم که گفتن نداره الان حدود ۲ سا ...

باید ببینی اخلاق همسرن چه جوری احتمالش هس که بعد یه مدت بد عادت بشه دیگه برات خرج نکنه؟

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
من همش تعریفشو میکنم ولی یهو یوقت ی چی بهش میگم که کلا خشکش میزنه . تا یمدت همه تعریفا میره رو هوا خ ...

خ خوب چی میگی شوهرمن خیلی دهن بینه من مجبورم تعریفش کنم اخه نکنم بقیه تعریفش میکنن اون وقت ازم سردمیشه کلاخوش لباس وخوش قیافست ولی زیادمیگم مغرورمیشه هوابرش میداره

باید ببینی اخلاق همسرن چه جوری احتمالش هس که بعد یه مدت بد عادت بشه دیگه برات خرج نکنه؟

نه خدایی هرچی بخرم مستقیم چیزی نمیگه  با زبونش کلی میگه خوب کردی گرفتی خیلی بهت میاد و ازاین حرفا ولی قیافش یه طوریه میگم چته میگی هیچی یکم فکرم درگیر مثلا فلان کار یا فلان قسطه

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊
دقیقا  اونا بی جنبه ن.شوهر من که همش سرکوفت قناعت منو به خانوادش میزنه که فلانی هیچی نمیخره واس ...

تبریک میگم شوهرت ی مرد واقعیه

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:
یه سوال خانوما.من ۵ ساله ازدواج کردم ۳ سال اول با خیلی چیزا درگیر بودیم که گفتن نداره الان حدود ۲ سا ...

ن کار درستی میکنی منم مثه توام اول میخوایم خونه بگیریم

مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)
خ خوب چی میگی شوهرمن خیلی دهن بینه من مجبورم تعریفش کنم اخه نکنم بقیه تعریفش میکنن اون وقت ازم سردمی ...

مثلا شوهرمن چهارشونه قدبلنده ولی یکم ازسنش بیشترمیزنه . همش میگم چقدر خوش هیکلی  من ازروز اول عاشق هیکلت شدم خوشبحال مامان بابام که تو دومادشونی

بعد یه روز بهش میگم فلانی میگفت شوهرت چندسالشه؟؟؟؟؟؟ 

خانما شما شوهراتون در ماه چقدر بهتون پول میده با میریزه به کارتتون ممنون میشم جواب بدید

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
خانما شما شوهراتون در ماه چقدر بهتون پول میده با میریزه به کارتتون ممنون میشم جواب بدید

من کلا پولش تو کارت منه در حد پول بنزین یا خرید سوپرمارکت میبره خودش

من کلا پولش تو کارت منه در حد پول بنزین یا خرید سوپرمارکت میبره خودش

پس با این حساب تو پول بهش میدی 

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
چه خوبه اینجوری چیکارکردین که پولش روداده به شما اخه مرداوقتی پول دستشونه زیادولخرجی میکنن 

من کاری نکردم کلا تو خونوادشون اینجورن پدر شوهرمم هرچی با شه از بیرون میاد میزاره رو میز کلا اینجور بار اومده ولی شوهر خواهرم اصلا اینجور نیست خرید و همه چیو خودش میگیره برا لباسم خودش باهاش میره خرید.خواهرمم نامردی نمیکنه از هیچی دریغ نمیکنه واسه خودش البته ناگفته نماند که اونا اوضاع مالیشون خیلی خوبه